19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSeri duhovnicesti cu parintele Teofil Paraian

Seri duhovnicesti cu parintele Teofil Paraian

Mitropolia Olteniei si Asociatia Studentilor Crestin-Ortodocsi din Craiova invita credinciosii sa petreaca trei seri duhovnicesti impreuna cu parintele arhimandrit Teofil Paraian, de la Manastirea „Brâncoveanu“ din Sâmbata de Sus.


Astazi, de la ora 17.00, la Casa Studentilor din Craiova, parintele Teofil va sustine conferinta cu tema „Ce stim si ce credem despre Dumnezeu“, iar mâine, de la aceeasi ora, va vorbi despre „Omul Imparatiei lui Dumnezeu“. Miercuri parintele Teofil va sustine, tot de la ora 17.00, la Teatrul National din Craiova, conferinta cu tema „Craciunul in gândirea si in practica ortodoxa”. La reusita acestor seri vor contribui si Corul Facultatii de Teologie, Corul Seminarului Teologic si Grupul Psaltic al Catedralei Mitropolitane, care vor interpreta colinde specifice sarbatorii Craciunului.


Cu ocazia acestor conferinte va fi organizat un stand de carte religioasa cu vânzare si se vor prezenta ultimele aparitii ale Editurii Mitropoliei Olteniei purtând semnatura parintelui arhimandrit Teofil Paraian, respectiv cartea „Gânduri de altadata, pentru atunci, pentru acum si pentru totdeauna“ si editia a doua a cartii „Bucuriile credintei“.


In programul parintelui Teofil Paraian la Craiova mai figureaza oficierea slujbei Sfintei Liturghii de miercuri, 13 decembrie, la Catedrala Mitropolitana „Sfântul Dumitru“, impreuna cu Inalt Prea Sfintia Sa Parintele Mitropolit Teofan, urmata de o intâlnire cu nevazatorii din Craiova, de la ora 11.00, in sala de festivitati a Arhiepiscopiei Craiovei si o intâlnire cu studentii Facultatii de Teologie, programata pentru joi, 14 decembrie, ora 11.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS