9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalClientii s-au calcat in picioare pentru promotiile real,-

Clientii s-au calcat in picioare pentru promotiile real,-

Hipermarketul deschis ieri a facut cu greu fata fluxului de clienti care s-au inghesuit sa cumpere produse la preturi promotionale. In prima ora de vânzari, se cumparasera deja sute de televizoare si aparate electrocasnice.


Sute de craioveni au luat ieri cu asalt hipermarketul real,- inca de la primele ore ale diminetii, când a fost deschis clientilor. Administratia magazinului a fost nevoita sa organizeze baraje si sa apeleze la ajutorul jandarmilor pentru ca lumea sa nu se calce in picioare. La intrarea in hipermarket, oamenii au asteptat zeci de minute la coada care se intindea pe circa 100 de metri pentru a putea sa prinda una dintre promotiile facute de real,-. „Sunt preturi acceptabile. Am stat ceva timp la coada, dar sper sa mearga repede, sa intram si noi“, a spus Mircea Seitan, unul dintre clientii care asteptau la coada.


Cei care s-au trezit mai de dimineata apucasera deja sa faca primele cumparaturi. „Am cumparat un televizor cu trei milioane de lei. E cadou la banii astia, sunt multumit de oferta. Merg sa mai fac cumparaturi, nu vedeti ce mare e cosul?“, spunea Nicusor Maranca, unul dintre clientii care plecasera deja in cautarea altor produse ieftine. Cele mai cautate au fost electrocasnicele, aparatura electronica si produsele IT, pentru care magazinul a facut oferte avantajoase clientilor. In prima ora de vânzari, clientii cumparasera deja 320 de televizoare, ale caror preturi variau intre 2,19 si 3,7 milioane de lei vechi, asa incât angajatii real,- au fost nevoiti sa improspateze rafturile cu marfa din depozite. „Televizoarele sunt atât de ieftine incât iti permiti sa dai cu ele pe geam la suparare când vezi un meci de fotbal, fara sa iti para rau ca ai pierdut prea multi bani. Nu mai facem fata cu vânzarile“, spunea un angajat al magazinului. Alte produse atractive s-au dovedit un sistem PC cu boxe, la pretul de zece milioane de lei vechi, din care se vândusera deja peste 100 de bucati de la primele ore, dar si imprimantele, la care vânzarile au fost la fel de impresionante. Lumea s-a inghesuit si la alte produse pentru casa: frigidere, aragazuri cu hota si masini de spalat. Clientii s-au inghesuit si in fata rafturilor cu haine si cu produse pentru sarbatori, iar doritorii au luat o mica pauza pentru a lua o gustare calda in spatiile special amenajate in incinta magazinului. „De obicei, electrocasnicele si produsele IT sunt cele mai cautate. Aici sunt promotii multe“, a precizat Adriana Pita, purtator de cuvânt al real,- România.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS