9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSemne ca are amanta

Semne ca are amanta

Un sondaj de opinie online, preluat de site-ul www.ele.ro, a dezvaluit care sunt semnele dupa care puteti recunoaste daca partenerul dumneavoastra are o amanta. Este interesant sa aflati care sunt indiciile care ar semnala existenta unei amante in vremurile noastre, caci de cele din vremurile mamei se stie doar de celebrul „ruj pe camasa alba“.


• Lipsa comunicarii. De orice fel: telefonul nu mai suna, inbox-ul mail-ului e plin doar cu probleme de serviciu, pe messenger e offline mereu, pe mobil va mai da mesaj doar sa va spuna ca intârzie, iar când in sfârsit ajungeti sa va mai intâlniti si fata in fata, ori va certati, ori nici nu mai vorbiti.


• Program prelungit. Aproape zilnic, astfel incât devine o obisnuinta si nici nu se mai oboseste sa isi mai ceara scuze sau sa va mai spuna ce l-a mai retinut de data asta.


• Lipsa de atentie. Când vorbiti nu va aude, se uita prin dumneavoastra, nu la dumneavoastra, daca schimbati ceva prin casa sau la dumneavoastra nu observa, incepeti sa credeti ca ati baut vreo licoare fermecata si ati inceput sa deveniti invizibila.


• Lipsa sexului. A trecut vremea când el cerea atât de des incât dumneavoastra mai refuzati… acum nici nu mai cere, nici nu pare ca va mai observa in pat lânga el, va face semn sa va dati mai intr-o parte sa poata privi meciul, chiar daca v-ati cheltuit jumatate de salariu pe o lenjerie super-sexy… nici nu mai stiti când ati facut dragoste ultima oara.


• A inceput sa ii placa la cumparaturi. Ei bine, desi nu suporta shopping-ul si va certati mereu pe tema asta, acum se uita si el curios pe rafturile din raioanele pentru femei, e drept ca nu la lucruri care vi s-ar potrivi dumneavoastra, dar zaboveste cu placere si e calm si a inceput chiar sa prinda gustul achizitionarii de lenjerie intima tot mai des, ca si femeile.


• Are perioade de timp pe parcursul unei zile pe care nu le poate justifica. Oricât de mult urâti postura in care ati ajuns – aceea de detectiv, va dati seama fara dubiu ca exista cert pe parcursul unei zile perioade de câteva ore pe care nu le poate justifica nicicum.


• Un coleg antipatic i-a devenit brusc bun prieten. Ceva e in neregula. V-a spus de atâtea ori cât de antipatic ii este X-ulescu, iar acum se duce mereu la el sa vada meciul impreuna, sa il ajute sa isi instaleze computerul, sa isi monteze masina de spalat, sa ii duca soacra la spital…


• Probleme cu telefonul mobil. Ba i s-a descarcat, ba nu are acoperire, ba se intrerupe brusc, ba nu primeste SMS-urile dumneavoastra… Dar asta doar când il sunati dumneavoastra si el e plecat… Când e acasa, suna telefonul bine-mersi, primeste si mesaje, si bip-uri, totul pare a fi in regula.


• Petrece mult timp pe messenger. Ah, nu, nu vorbea cu nimeni, cineva il interpelase din greseala si el ii explica ca a gresit id-ul, iar mesajele din arhiva sunt sterse din motive de curatenie.


• Nu e disponibil la prânz. Daca ati vazut prin filme ca a functionat ideea ca partenerii de viata sa se intâlneasca in oras, sa ia prânzul ca pe vremuri, sa discute altfel despre problemele lor si sa incerce sa isi mai revigoreze relatia si incercati si dumneavoastra… ghinion… nu e niciodata disponibil… are agenda plina cu „potentiali clienti“ cu care si-a fixat deja intâlnire… Puteti insa sa va duceti acasa si sa faceti o ciorba de vacuta, poate va gusta diseara daca nu va veni prea târziu.


In general, când se confirma intr-adevar ca exista si o a treia persoana in cuplu, apare o combinatie intreaga de semne. Insa la fel de bine pot sa existe aceste semne, insa el sa nu fie implicat intr-o relatie amoroasa, asa cum pot sa nu existe semnele acestea, dar amanta sa existe. Atunci, singurul barometru care nu va va induce in eroare ramâne tonusul relatiei, atmosfera dintre cei doi, comunicarea chiar si non-verbala. Iar la loc de cinste la femei este si „feeling-ul“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS