14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSaptamânalul Informatia, la numarul 100

Saptamânalul Informatia, la numarul 100

Ziarul Informatia, saptamânal realizat in Valea Jiului, pentru judetul Hunedoara, a „implinit“ saptamâna trecuta 100 de numere, iar echipa redactionala si conducerea ziarului au marcat evenimentul intr-un mod festiv.


Toti invitatii au primit editia cu numarul 101 a saptamânalului, la care scriu redactori din Valea Jiului, dar si din Deva sau Hunedoara. Cristina Ceuranu, directoare, si Ileana Firtulescu, redactor-sef al saptamânalului Informatia, au vrut sa le multumeasca tuturor celor care s-au adresat ziarului, dar mai ales cititorilor, fara de care nici un ziarist nu ar avea realizari ori insuccese. „Cele 100 de numere ale aparitiei noastre pe piata din judetul Hunedoara au demonstrat ca este nevoie de un astfel de ziar. Nu as vrea sa spun ca e mult, dar nici putin, tocmai de aceea, responsabili pentru reusita noastra sunt cititorii si oamenii care ni se adreseaza mereu cu probleme. Tuturor vrem sa le multumim, pentru ca atunci când am intrat pe piata media, am fost primul saptamânal care se difuza pe intreg judetul si pentru noi a fost un drum nou“, a spus Ileana Firtulescu.


Printre invitati s-au aflat atât colegii de breasla, reprezentanti ai cotidianelor si saptamânalelor din Valea Jiului, cât si reprezentantii institutiilor publice locale, oameni politici, reprezentanti ai Consiliului Judetean Hunedoara ai institutiilor publice de pe raza judetului ori primarii localitatilor din zona in care se „fabrica“ acest produs media.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS