17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalParfum si personalitate

Parfum si personalitate

O aroma, o nota definitorie, o semnatura, o trasatura aparte… parfumul spune mai multe despre dumneavoastra decât ati vrea sa recunoasteti. Ce impresie face celor din jurul dumneavoastra? Ce mesaje subliminale transmite despre adevarata dumneavoastra personalitate? Descoperiti ce afla ceilalti despre dumneavoastra, inainte ca dumneavoastra sa fi rostit vreun cuvânt. Site-ul www.idieta.ro va ajuta.


Transmiteti multe prin stilul vestimentar, prin machiaj, prin coafura, dar pentru acea doza discreta de farmec intervine parfumul dumneavoastra. De ce este parfumul atât de important in completarea imaginii dumneavoastra? Pentru ca o singura picatura poate crea zeci de senzatii diferite. Alegeti parfumul potrivit personalitatii dumneavoastra, care sa transmita starea dumneavoastra emotionala. Iata sapte familii olfactive care va vor ajuta sa gasiti parfumul perfect.


Chiparos: are la baza arome de iasomie, bergamota si oakmoss. Ce mesaj transmiteti: sunt romantica, senzuala, am incredere in mine, imi place sa fiu la moda.


Citrice: are la baza arome de una sau mai multe citrice. Ce mesaj transmiteti: iubesc sportul, miscarea, sunt dinamica si activa.


Floral: are la baza arome provenite de la diferite flori. Ce mesaj transmiteti: sunt visatoare, romantica, vesnic indragostita.


Feriga (Fougere): are la baza oakmoss si lavanda. Este adesea descris ca un miros lemnos si se intâlneste indeosebi in parfumurile masculine. Ce mesaj transmiteti: sunt motivata, imi doresc o cariera de succes.


Piele: contine arome de miere, lemn, tutun. Ce mesaj transmiteti: sunt independenta, spontana, naturala, neconventionala.


Oriental: cuprinde o paleta larga de arome – vanilie, flori, lemn. Ce mesaj transmiteti: sunt sociabila, energica, imi place sa ma distrez.


Lemnos: contine in principal, arome de santal si cedru. Ce mesaj transmiteti: naturalete, extrovertita, iubesc sa fiu in centrul atentiei.


Aceste familii olfactive sunt combinate pentru a da nastere parfumurilor pe care le gasiti pe piata. Important este sa gasiti acel parfum care sa va faca sa va simtiti fericita si sexy, care sa va exprime personalitatea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS