17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalFetita ucisa de camion

Fetita ucisa de camion

O fetita de doar noua ani si-a pierdut viata dupa ce a fost calcata de un camion. Tragicul accident s-a petrecut ieri-dimineata, la iesirea din Craiova catre Breasta, chiar la intrarea in Statia de Apa Breasta.


In jurul orei 7.30, doljeanul Alexandru Tudosie a incercat sa intre cu un camion la Statia de Apa Breasta. Apucase sa intre pe poarta, apoi a oprit. In acelasi timp, un tânar de 19 ani, care purta pe bicicleta sa doi copii, a incercat sa patrunda si el pe aceeasi poarta, prin spatiul strâmt dintre gard si camion. In conditii pe care politia urmeaza sa le elucideze, Cristina Tanasie, de noua ani, care se afla pe portbagajul bicicletei, a cazut chiar sub rotile camionului, fiind strivita de acesta in momentul in care soferul a manevrat masina inapoi. Fata a murit pe loc, neavând nici o sansa de supravietuire.


La fata locului s-a deplasat un echipaj al Politiei Rutiere, insa cazul a fost preluat de Sectia 1 Politie Craiova, intrucât accidentul nu s-a produs pe un drum public. Soferul camionului a fost la un pas de a fi linsat de rudele victimei, fiind salvat de un politist de la Circulatie, care l-a dus in masina de politie. Chiar si asa, rudele indurerate ale victimei au incercat sa patrunda in masina si sa-l scoata pe soferul camionului, pentru a-i cere socoteala.


La ora inchiderii editiei, politistii Sectiei 1 Craiova inca nu incheiasera audierile in acest caz. Oamenii legii incearca sa stabileasca acum daca fata s-a dezechilibrat si a cazut sau a fost agatata de camion.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS