14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCampanie de prevenire a furturilor din buzunare

Campanie de prevenire a furturilor din buzunare

Politistii doljeni au lansat ieri o ampla campanie pe linia cresterii gradului de siguranta a cetatenilor in mijloacele de transport in comun. Campania a demarat cu o serie de razii in autobuze, minibuze si tramvaiele din Craiova, la care au luat parte 14 politisti de la Biroul de Investigatii Criminale, Politia de Proximitate, Politia Rutiera, dar si câtiva mascati ai Departamentului Politiei de Interventie Rapida.


Doar in cursul zilei de ieri au fost controlate 19 mijloace de transport in comun, aflate in trafic pe strazile din municipiul Craiova. Au fost legitimate 46 de persoane, dintre care sase au fost conduse la sediile sectiilor de politie pentru cercetari, fiind sanctionate cu amenzi contraventionale pentru ca nu s-au legitimat in fata organelor de politie. Tot ieri, politistii de proximitate au distribuit 100 de pliante continând mesaje pe linia prevenirii furturilor din genti si buzunare.


„Astfel de actiuni vor continua, scopul lor fiind acela de reducere a infractiunilor in mijloacele de transport in comun prin prezenta unui numar mai mare de politisti in strada, dar si prin informarea cetatenilor cu privire la modul de operare al hotilor din genti si buzunare“, a mentionat comisarul Constantin Banica, seful Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Municipiului Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU