17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCând nevasta nu e acasa...

Când nevasta nu e acasa…

Doamna a plecat in vacanta cu copiii. Domnul casei a redevenit pentru o perioada scurta burlac. La bine si la rau. Iar daca binele e reprezentat de câteva seri inocente in compania prietenilor, popcorn si bere in fata televizorului si sosete murdare aruncate prin toata casa, raul, pe lânga supravietuirea intre cei patru pereti ai casei, cu treburile casnice de rigoare, poate fi reprezentat si de o puternica tentatie a unei aventuri de o vara.


Asadar, domnilor, in cazul in care ati ramas singuri acasa, aveti grija sa curatati baia si bucataria macar o data, dar si sa va tineti la distanta de aventurile de o vara sau cel putin sa aveti grija sa va ascundeti bine urmele. Este bine cunoscut faptul ca in timpul verii tentatiile sunt mari si sunt prezente la tot pasul. Insa sunteti chiar siguri ca doriti sa va inselati partenera? Daca da, aveti grija sa nu lasati urme ca, la intoarcere, doamna sa isi dea seama ce se intâmpla. Pentru asta, trebuie sa respectati câteva reguli de aur.


Regula 1: Incercati sa evitati schimbarile prea evidente in propriile obiceiuri, cum ar fi modificarile neasteptate si continue de program si stari sufletesti ce se schimba de la o ora la alta. Acestea atrag mereu atentia, precis doamna va va lua la intrebari si, pe termen lung, este greu sa gasiti mereu explicatii credibile.


Regula 2: In cazul unei aventuri ocazionale, alegeti o persoana necunoscuta, pentru a evita sa ii oferiti prea multe informatii, astfel sa nu reuseasca sa dea de urmele dumneavoastra si eventual, sa va santajeze. Nu uitati niciodata de filmul „Relatii periculoase“.


Regula 3: Evitati sa folositi direct propriul card de credit. Sosirea unui extras de cont poate furniza dovezi evidente ale aventurii.


Regula 4: Utilizati diferite cartele telefonice si aveti grija sa le schimbati atunci când ajungeti acasa.


Regula 5: Incercati sa nu va laudati prietenilor cu cucerirea facuta, chiar daca tentatia e mare si ar putea aparea necesitatea de a avea complici pentru a va ascunde cât mai bine urmele. Ar fi mai bine ca despre aventura dumneavoastra sa stie cât mai putine persoane.


Regula 6: Evitatii relatiile la locul de munca, pentru ca acestea sunt foarte periculoase. Cinele de serviciu si situatiile care implica si prezenta familiei pot duce la aparitia unor situatii foarte jenante.


Regula 7: Stergeti imediat din mobile apelurile efectuate si pe cele primite.


Regula 8: In cazul in care sunteti sunat acasa, lasati-va partenerul sa creada ca la telefon este cineva care a gresit numarul. Aveti grija ca vocea sa nu va tremure si dati dovada de prezenta de spirit.


Reguli pentru a rezista tentatiei


Regula 1: Nu va lasati tentat de secretara care a ramas si ea singura acasa.


Regula 2: Evitati sa ramâneti peste program, mai ales daca ati ramas singuri in birou.


Regula 3: Nu o invitati niciodata la o cina si nici macar la o simpla gustare la sfârsitul unei zile de munca. Aceleasi masuri sa le luati si când va aflati cu o colega sau cunostinta in delegatie. O invitatie inainte de a merge la culcare ar putea fi interpretata gresit.


Regula 4: Evitati neaparat sa iesiti doar in compania celei mai bune prietene a sotiei, chiar si cu riscul de a parea nepoliticos.


Regula 5: Tineti-va departe de toate prietenele familiei. Exista riscul ca niste confidente repetate sa fie percepute in mod gresit si sa va pomeniti, fara sa va dati seama, cu o cucerire in propria casa.


Regula 6: Atentie si la vecini. Mai bine evitati sa le impumutati niste zahar.


Regula 7: Un pericol este si chirasa care cânta la pian sau la vioara. Nu ii faceti niciodata prea multe complimente, ba chiar dimpotriva. Dati muzica tare, suficient sa o deranjati de la repetitii.


Regula 8: Este interzis sa fiti prea politicosi cu colega de facultate a fiicei dumneavoastra. O prea mare politete poate fi interpretata gresit.


Regula 9: Alta posibila amanta de vara ar putea fi o hostesa sau receptionara. Nu acceptati pentru nimic in lume „intâlniri“ inocente dupa program.


Regula 10: Daca vreo doamna a reusit sa depaseasca toate obstacolele si ati ajuns cu ea in pat, specialistii va recomanda sa va purtati ca un „macho man“ tipic, nepoliticos si grabit. Daca aveti suficient noroc, dupa aceea doamna respectiva nu va mai dori sa auda de dumneavoastra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS