19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjAcuzat de tentativa de viol

Acuzat de tentativa de viol

Madalin Tomulescu, tânarul care a fost eliberat din inchisoare dupa ce efectuase trei ani dintr-o pedeapsa de 18 ani, fiind declarat nevinovat de judecatori, este acuzat in prezent de tentativa de viol asupra unui tânar de 19 ani.


Intrucât a disparut de la domiciliul din localitatea gorjeana Balesti, politia a inceput cautarile fugarului, iar daca acestea nu vor da roade Madalin Tomulescu va fi dat in urmarire locala, dupa cum a precizat purtatorul de cuvânt al Inspectoratului de Politie al Judetului Gorj, inspectorul Ionut Daniel Tica. Acuzatiile impotriva lui Madalin Tomulescu sunt aduse de un tânar, de 19 ani, din orasul Turceni, care locuia temporar in Balesti. Daniel Cocoranu a depus deja o plângere la Postul de Politie din Balesti, in care povesteste cum a fost acostat de Madalin Tomulescu si dus intr-o padure de la marginea comunei.


Cautat de politisti


Tânarul de 19 ani le-a relatat politistilor cum Madalin Tomulescu a incercat sa il violeze. „Cocoranu Daniel sustine ca a fost luat dintr-un bar si dus intr-o padure situata la aproximativ sapte kilometri de locul de unde este localul respectiv. Madalin Tomulescu este acuzat ca a incercat sa intretina relatii sexuale cu Cocoranu, dar nu a reusit. Victima a scapat si a mers la postul de politie unde a si depus o plângere. Cocoranu Daniel a fost prezentat Serviciului de Medicina Legala Gorj, pentru realizarea unei expertize, medicii legisti urmând sa stabileasca daca s-au produs leziuni. Deocamdata s-au format echipe de cautare, intrucât cel acuzat se sustrage cercetarilor. Din câte s-a aflat, Tomulescu efectua paza unei turme de oi care apartine unui localnic“, a declarat inspectorul Ionut Daniel Tica, purtatorul de cuvânt al IPJ Gorj.


Madalin Tomulescu este cercetat pentru lipsire de libertate in mod ilegal si tentativa de viol. Tânarul a fost condamnat in 2003 la 18 ani de inchisoare, dupa ce a fost gasit vinovat de uciderea unui cioban din Balesti. Ulterior, o instanta de judecata l-a gasit nevinovat pe Tomulescu, acesta iesind din inchisoare la trei ani de la intemnitare. Ciobanul omorât in anul 2002 a fost gasit pe jumatate dezbracat. Cazul respectiv a fost instrumentat la vremea respectiva de celebrul procuror Ion Diaconescu, din cadrul Parchetului de pe lânga Tribunalul Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII