11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTamponare cu victime pe Titulescu

Tamponare cu victime pe Titulescu

Doua persoane au fost ranite marti seara, in jurul orei 22.00, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un automobil Dacia care a intrat pe contrasens.


Marin Ion Poenaru, de 24 de ani, din Craiova, se deplasa marti seara la volanul unui automobil Daewoo Espero pe bulevardul Nicolae Titulescu dinspre Casa Stiintei catre centru. Masina condusa de Poenaru a fost izbita frontal de Dacia condusa de agentul de paza Claudiu Zavelca, de 26 de ani, din aceeasi localitate, care se deplasa din sens opus. In urma impactului extrem de puternic dintre cele doua masini, Poenaru si prietena sa, Petrica Predut, de 21 de ani, din aceeasi localitate, pasagerul din dreapta fata, au fost raniti, fiind scosi dintre fiarele contorsionate de echipajul de descarcerare. Cei doi raniti au fost transportati cu ambulantele la Spitalul de Urgenta Craiova pentru acordarea primelor ingrijiri medicale. Petrica Predut a ramas internata la Sectia de neurochirurgie, cadrele medicale stabilind ca a suferit mai multe policontuzii, plagi escoriate, un traumatism cranio-facial si unul la nivelul mâinii drepte. Marin Poenaru a fost internat in Sectia ortopedie, fiind tinut sub supraveghere medicala. Zavelca a scapat doar cu câteva zgârieturi la nivelul fetei si medicii au stabilit ca nu este necesara internarea lui.


Baut la volan


Politistii din cadrul Serviciului Politiei Rutiere Dolj au stabilit ca vinovat de producerea accidentului este soferul Daciei, care din cauza neatentiei si a faptului ca se afla sub influenta bauturilor alcoolice – 0,87 miligrame pe litru de alcool in aerul expirat a indicat etilotestul in cazul sau – a intrat pe contrasens si a lovit Espero condus de Poenaru. Petrica Predut a hotarât sa nu-l ierte pe tânarul care i-ar fi putut omori. „Am iesit cu prietenul meu la un suc in seara aceea. Veneam dinspre Billa si dintr-o data o Dacie a iesit cu viteza din coloana care venea din sens opus si ne-a lovit in plin. Am inteles ca soferul era beat, aproape in coma. Suntem hotarâti sa depunem plângere, dupa câte am indurat si o sa induram din cauza lui“, a declarat Petrica Predut. In urma accidentului, circulatia a fost oprita circa doua ore pe bulevardul Nicolae Titulescu intre intersectia cu strada Iancu Jianu si cea cu Maria Tanase. Politistii doljeni au deschis pe numele lui Claudiu Zavelca dosar de cercetare penala pentru comiterea infractiunilor de vatamare corporala si conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU