14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccesorii obligatorii pentru plaja

Accesorii obligatorii pentru plaja

Planuiti un intreg concediu sau doar un week-end la mare? Pentru o prezenta sic pe plaja, specialistii idieta.ro sunt de parere ca este obligatoriu sa va „inarmati“ cu cinci accesorii deosebit de importante care trebuie sa va insoteasca in toate calatoriile la mare: o geanta incapatoare, o palarie sic, costumul de baie potrivit, un pareo sau o esarfa care sa va acopere in drum spre plaja si o pereche de sandalute la moda.


Veti avea nevoie de o geanta incapatoare in care sa puteti aduce la plaja toate celelalte accesorii atât de necesare: prosop, produse cosmetice cu ecran solar, o carte…


Daca va doriti un look de milioane, purtati o palarie de milioane (la figurat, nu neaparat la propriu). Acest accesoriu nu numai ca va va proteja de soare, dar va va ajuta sa va tineti parul la locul lui!


Pe plaja sau in apa, costumul dumneavoastra de baie trebuie sa arate perfect. Acesta trebuie sa va ofere confort si trebuie sa se potriveasca perfect formelor si nevoilor dumneavoastra.


O esarfa sau un pareo reprezinta alegerea perfecta, daca va doriti extramaterial in confruntarea cu soarele. Alta varianta potrivita poate fi o rochita semitransparenta in care veti arata superb.


Sandalele practice si dragute sunt obligatorii! Cele mai potrivite sunt variantele cu talpa joasa, comode si in culori feminine. Nu uitati: anul acesta se poarta colorat!


In plus, nu neglijati urmatoarele sfaturi:


• purtati ochelari care va protejeaza 100% de razele solare;


• puneti in geanta de plaja si câteva servetele pentru a sterge mâinile, picioarele, ochelarii etc;


• feriti de soare camera de fotografiat, cosmeticele, portofelul si cheile;


• in locul unei paturi groase folositi un cearceaf de bumbac – este usor de depozitat, se usuca repede;


• unii stilisti recomanda imbibarea parului cu balsam si mentinerea lui pâna la terminarea zilei de plaja. Astfel, parul dumneavoastra va fi mai protejat si va fi mai usor de prins.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS