11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDupa accident, a reclamat ca i s-a furat masina

Dupa accident, a reclamat ca i s-a furat masina

Un tânar craiovean a incercat intr-un mod inedit sa scape de repercusiunile accidentului pe care il provocase: a reclamat la politie ca i s-a furat masina. In noaptea de sâmbata spre duminica, Alin Sandu Curelaru, de 22 de ani, din Craiova, in timp ce conducea un autoturism Dacia 1310, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un Tico, condus regulamentar de Florian Cimpoierita, de 56 de ani, din localitate. In urma accidentului, soferul si pasagerul din Tico s-au ales cu rani usoare. Pentru ca era baut, Curelaru n-a ramas la locul accidentului pe care il provocase, ci a dat fuga acasa, a pus mâna pe telefon si a sunat la 112, reclamând ca i se furase masina. N-a tinut insa figura. Politistii l-au gasit si l-au pus sa sufle in etilotest, constatând ca prezenta o concentratie de 0,33 mg/l alcool pur in aerul expirat. Drept urmare, l-au dus la spital pentru a i se recolta probe de sânge in vederea stabilirii cu certitudine a alcoolemiei si i-au intocmit dosar penal.


Victime – minori


Alt accident a avut loc duminica dupa-amiaza, tot in Craiova. Nicolae Daniel Caplea, de 33 de ani, din localitate, in timp ce conducea o Dacia Solenza, a pierdut controlul volanului intr-o curba. Masina a urcat pe spatiul verde si l-a accidentat pe minorul Florin N., de noua ani, apoi autoturismul scapat de sub control s-a oprit intr-un microbuz Fiat parcat pe partea dreapta a strazii. Caplea s-a ales si el cu dosar penal dupa ce politistii au constatat ca prezenta o alcoolemie de 0,84 mg/l alcool pur in aerul expirat.


Sub influenta alcoolului se afla si un carutas din Ostroveni care a accidentat un copil. Cristinel Rotaru, de 30 de ani, din Ostroveni, l-a ranit usor pe un baietel de cinci ani care se deplasa pe marginea ulitei, apoi a parasit locul accidentului. Politistii l-au gasit insa acasa. Punându-l sa sufle in etilotest, au constatat ca barbatul avea o alcoolemie de 1,15 mg/l alcool pur in aerul expirat. Victima a fost transportata la Spitalul de Urgenta Craiova pentru ingrijiri medicale, iar carutasul s-a ales cu dosar penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS