14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAIESEC Craiova a implinit 15 ani

AIESEC Craiova a implinit 15 ani

Organizatia studenteasca AIESEC Craiova a sarbatorit ieri 15 ani de la infiintare. „Infiintata in 1991, AIESEC Craiova este cea de-a doua organizatie din tara, dupa cea din Bucuresti“, a declarat Alisa Logofatu, presedinte AIESEC Craiova.


La eveniment au participat atât reprezentanti ai firmelor cu care AIESEC Craiova are parteneriate, cât si fosti si actuali membri ai organizatiei din Craiova. „In 1992, organizatia m-a ajutat sa iau contact cu metode de pregatire occidentala. Acestea m-au ajutat la formarea mea ca om, dar si sa-mi pun in practica abilitatile native de lider, care s-au slefuit si perfectat. In AIESEC am invatat mult mai mult despre practica decât ce-am invatat in perioada de practica a Universitatii“, a declarat Radu Mirea, director executiv al Oficiului Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatii Craiova, presedinte AIESEC Craiova in 1993.


AIESEC este recunoscuta drept cea mai mare organizatie internationala studenteasca, fiind prezenta in peste 95 de tari. AIESEC România este formata din 13 organizatii situate in centrele universitare din tara. „AIESEC Craiova inseamna 15 ani de interactiune cu peste 300 de studenti in fiecare an si 150 de experiente internationale de lucru intre studentii craioveni si companii straine, la care se adauga tot atâtea experiente ale studentilor straini la firmele din Craiova“, a spus Iulia Mitran, responsabil PR in cadrul AIESEC Craiova. In afara intâlnirii de ieri, implinirea a 15 ani de existenta va mai fi sarbatorita printr-un „Global Village“, unde cei prezenti vor putea gusta preparate traditionale din Germania, Marea Britanie, Japonia, SUA si România.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS