20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Reactii on line

Articolul „Nunta de cinci stele in familia Boldici“, publicat pe 12 iunie in cotidianul nostru, a stârnit un adevarat val de comentarii pe site-ul Gazetei de Sud. Va prezentam mai jos câteva dintre reactiile cititorilor: http://www.gds.ro si [email protected]


de ing. Badescu Gh., Dr. Badescu Adela Sofia


Inainte de a intra in subiectul acestei scrisori, vreau sa ma prezint: sunt un cititor constant al publicatiei dvs., fiind abonat si in momentul de fata. De dimineata am gasit ziarul la cutia de scrisori, dar, cum plecam de acasa, l-am citit abia acum. Atentia mi-a fost atrasa de articolul referitor la nunta din familia Boldici. L-am citit cu luare aminte si o sa ma intelegeti din cele ce urmeaza de ce mi-a atras atentia. Persoana care scrie articolul remarca „lumea aleasa cu etichete scumpe in dosul tivului“, care a „servit mâncaruri alese si bauturi subtiri“, iar „Miezul noptii a fost unul incendiar: sute de artificii au stralucit deasupra fericitilor insuratei si a invitatilor, pret de mai bine de 15 minute. Petrecerea a continuat pâna in zori, intr-o atmosfera in care eleganta si… generozitatea si-au spus cuvântul“.


Se pare ca eu mi-am facut o imagine deformata despre reporterii dvs. Am trait tot timpul cu convingerea ca reporterii GdS sunt corecti si prezinta realitatea asa cum este, in toate amanuntele ei. Nu contest faptul ca reportera a fost impresionata de „generozitatea“ celor cu „toalete sclipitoare“, dar ramân surprins ca nu a suflat nici un cuvânt despre faptul ca aceasta nunta a avut loc intr-un local amplasat intr-o zona de locuit si datorita vacarmului creat de nuntasi si cântareti, a intervenit politia sa restabileasca linistea publica. Este drept, aceasta liniste s-a pastrat cam o ora. Dimineata, pe la orele 5.00, barbatii din „lumea aleasa“ care au chefuit toata noaptea, s-au urcat la volanul masinilor, au claxonat pret de cinci minute in semn de protest impotriva locatarilor care au cerut sprijinul politiei, dupa care au plecat in tromba.


Cred ca se intelege ca noi, locatarii de pe aceasta strada, chiar daca nu ne-am numarat printre nuntasi, am fost obligati ca o noapte intreaga sa stam treji, fara sa ne placa manelele si cu frica in sân ca ne vor lua foc casele. Pentru luna viitoare, am sa ma gândesc serios daca merita sa ma mai abonez.


de Un baiat de mii de euro


Ce articol de prost gust!!!! Mi-a fost jena sa-l citesc… Rusine!!!! Lume aleasa, pentru ca purtau Armani sau mai stiu eu ce… pai, tiganii in general poarta tot felul de firme din astea, sa impresioneze lumea. Asta inseamna ca sunt „lume aleasa“, Sorina?????!!!


de Balileo Balilei


Daca n-a fost si Gutza de la Petrosani si Adi Vijelie degeaba. Articolul arata fastul in care se „zbat valorile locale“. Sa va traiasca mirii, nasii si nuntasii! Toti o apa si un pamânt, valori incomensurabile care au trudit din greu la propasirea materiala si spirituala a neamului românesc. Lor le datoram satelitii românesti ce zburda la ora actuala neobositi pe orbita Terrei. Va multumim din suflet ca existati, fara voi am fi fost ca Vietnam sau mai rau la ora actuala! „Oltenia nu-i a mea si nici a voastra, ci a urmasilor, urmasilor nostri“, a spus distinsul Camataru, imbracat intr-un costum sobru, impecabil croit si mirosind a parfum Dior. Si câta dreptate avea!


Nota: GAZETA de SUD nu este responsabila juridic pentru continutul textelor de mai sus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS