19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVipurile si numele lor secrete

Vipurile si numele lor secrete

In incercarea de a scapa de fotografii curisi si de fanii enervanti, celebritatile americane recurg la fel de fel de „smecherii“. Una dintre acestea, si probabil cea mai cunoscuta, este aceea de a se inregistra la hotel sub un nume fals. Uneori, aceste nume sunt atât de fanteziste incât devin de-a dreptul grotesti.


Lui Elton John, de exemplu, ii place sa se inregistreze sub numele „Bobo Latrina“; Johnny Depp prefera sa i se spuna „Mr. Satana“, in timp ce Angelina Jolie si-a ales drept pseudonim „Miss Lollypop“, altfel spus „Domnisoara acadea“, porecla care i se potriveste ca o manusa.


Potrivit cotidianului New York Post, pentru cele mai multe dintre vedete, gasirea unui nume alternativ a devenit deja o distractie. Unii prefera sa isi aleaga numele animalului de companie, in timp ce altii aleg diferite pseudonime din desenel animate. Exista vedete care opteaza, in schimb, pentru numele personajului cinematografic preferat. Astfel, Jon Bon Jovi, de exemplu, se semneaza Stanley Kowalski, protagonistul filmului „Un tramvai numit dorinta“, personaj interpretat cu mare arta de legendarul Marlon Brando. Culmea „masochismului“ este Jennifer Aniston, care prefera, in mod surprinzator, sa se inregistreze sub numele de Mrs. Smith, nume care da titlul peliculei filmate de Angelina Jolie si Brad Pitt, in timpul careia cei doi protagonisti s-au indragostit.


Vedetele si pseudonimele lor ciudate


Unul dintre cei mai „vânati“ actori de la Hollywood, George Clooney, are obiceiu sa se semneze cu numele colegului sau, Arnold Schwarzenegger, plecând de la premisa ca fanii acestuia nu sunt la fel de obsedati ca ai sai. Paris Hilton, in schimb, obisnuieste sa isi rezerve camere pe numete catelului sau chihuahua Tinkerbell, in timp ce Britney Spears, prefera pseundonimele simple si la obiect, semnându-se „Frumoasa“, asta ca nu cumva sa uitam cât este de modesta.


Michael Bolton prefera psedonimul Ben Herr, Kate Beckinsale a optat pentru Siquorney Beaver, in timp ce Diana Ross se semneaza Miss Orange, in traducere Doamna Portocala. Legendarul rocker britanic, Ozzy Osbourne, nu se dezminte nici acum, semnându-se cu pseudonimul Mr Harry Bollocks, care in traducere ar putea insemna un fel de „Domnul Belele“. Maestrul „travestiului“ este Michael Jackson, care in hoteluri se inregistreaza cu numele William Marshal.


Diabolic, in schimb, este Johnny Depp, care, de câte ori poate, isi arata si fata sa demonica, cam disparuta dupa casnicia sa cu Vanessa Paradis. In orice hotel merge, Depp nu pierde ocazia sa se semneze cu un nume simplu: Satana.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS