9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTendinte de frumusete - pro si contra!

Tendinte de frumusete – pro si contra!

Primavara lui 2006 intârzie, insa dumneavoastra trebuie sa fiti la curent cu ultimele tendinte in materie de make-up si hair styling. Asa ca, deschideti-va dulapiorul din baie si dati startul la innoirea look-ului dumneavoastra! Aflati care sunt tendintele pro si contra pentru acest sezon.


Ochi


Pro: Umbre de culoare; Contra: Umbre de negru si gri. Machiajul care pune accent pe umbre nu va iesi niciodata din trend, dar anul acesta ne vom bucura de nuante de culori pastelate si de umbre pe masura. Negrul ramâne pe banca de rezerva, insa aceasta nu inseamna ca trebuie sa renunti neaparat la creionul negru dermatograf, ci doar ca puteti avea incredere in paleta de culori.


Gene


Pro: Gene cât mai naturale; Contra: Genele false. Privirea seducatoare generata de o clipire impaienjenita nu va scoate in evidenta decât falsitatea genelor atasate. Pentru un look cât mai natural folositi putin rimel pentru gene intoarse si atrageti atentia dintr-o singura privire. Daca nu va puteti desparti sub nici o forma de genele false, alegeti totusi o lungime care sa nu socheze.


Ten


Pro: Fondul de ten cât mai natural; Contra: Pudra stralucitoare sau mata. Specialistii recunosc ca evolutia produselor cosmetice detemina schimbarile de look si aparitia noilor tendinte in make-up. Primavara aceasta se poarta look-ul natural, care inspira un aer de prospetime. Pentru aceasta, folositi un fond de ten cu o nuanta cât mai naturala si in cantitati reduse, doar atunci când este necesar. Atentie! Nu uitati sa va hidratati tenul de fiecare data inainte sa aplicati fondul de ten, in special in zonele cu probleme (zona T), pentru ca pielea dumneavoastra sa nu aiba aspect neplacut.


Piele


Pro: Se poarta bronzul; Contra: Adio, blush! Dupa o curatare profunda a pielii si dupa hidratarea si aplicarea fondului de ten, folositi fara sfiala putina crema autobronzanta sau perle bronzante in schimbul blush-ului clasic. Multe dintre noi nu avem incredere in astfel de produse si, ca atare, nici nu stim sa le folosim corect, insa pentru toate exista un inceput. Pentru un look natural, care radiaza de frumusete, aplicati putin bronz pe ten mai ales in zona obrajilor, urmând apoi sa-l intindeti uniform pe toata suprafata tenului.


Buze


Pro: Luciul de buze incolor ia amploare; Contra: Nuantele de roz, grena si maro sunt departe! Aspectul natural al buzelor capata si el intâietate in devafoarea rujurilor mate cu nuante de roz, grena si maro. Daca aveti buzele mai subtiri evitati insa glossurile deschise la culoare, pentru ca rolul acestora este de a va accentua conturul buzelor si de a le da o stralucire aparte.


Par


Pro: Revine moda romantica a anilor ’60 in materie de hair styling; Contra: Dispar tendintele din 2005. Daca anul trecut se purta bretonul drept sau buclele strânse, in 2006 revin buclele naturale cu accent romantic. Lasati-va parul sa respire si oferiti-i libertatea de a fi purtat de bataia vântului ori de câte ori va planificati iesirile in doi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS