11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSi barbatii simuleaza orgasmul

Si barbatii simuleaza orgasmul

Ideea potrivit careia numai femeile simuleaza orgasmul este cum nu se poate mai falsa. Si barbatii pot juca teatru in pat. Potrivit unui studiu realizat de postul de televiziune englez This Morning, un barbat din cinci simuleaza placerea in timpul actului sexual.


Orgasmul reprezinta pentru barbati punctul culminant al placerii sexuale si in acelasi timp sentimentul de eliberare provocat de ejaculare, acesta având loc de obicei fie in timpul, fie la sfârsitul orgasmului. Aceasta senzatie intensa foarte placuta atât din punct de vedere fizic, cât si mental survine in timpul raportului sexual, al masturbarii sau câteodata chiar in mod inopinat, in timpul somnului.


Orgasmul la barbati


De fapt, barbatul incepe sa simta niste senzatii foarte placute mai inainte ca sperma sa urce spre uretra si sa ejaculeze. Câteodata, totul incepe printr-o serie de mici orgasme care se transforma in final in ejacularea propriu-zisa. Senzatiile orgasmice se pot chiar intensifica, apoi descreste in timpul ejacularii. Ele pot fi insa simtite si dupa ejaculare. De cele mai multe ori insa senzatiile orgasmice sunt produse de o ejaculare puternica. Dupa orgasm, sau mai precis dupa ejaculare, barbatul intra intr-o faza de recuperare numita perioada refractara. Acum ii este imposibil sa aiba o noua erectie, deci un alt orgasm si o alta ejaculare.


Si barbatii joaca teatru…


Potrivit unui studiu englez, 19 la suta dintre barbatii interogati in cadrul anchetei au declarat ca simuleaza placerea in timpul actului sexual. Cea mai mare parte dintre cei care au declarat ca mimeaza orgasmul sunt barbatii cu vârsta cuprinsa intre 18 si 34 de ani. Postul de televiziune britanic nu a precizat insa care este motivul pentru care o parte dintre reprezentantii sexulaui tare recurg la aceasta practica. Potrivit unor sexologi englezi, nu ar fi vorba despre motive fiziologice, ci despre motive pur psihologice.


„Probabil, cei care simuleaza vad in oragsm momentul suprem al unui act sexual.


Cu alte cuvinte, pâna nu reusesc sa «viseze» asupra acestui moment, cu greu vor putea ajunge cu adevarat la el“, a declarat un sexolog englez. Sondajul a dezvaluit, de asemenea, ca 58 la suta dintre femei simuleaza placerea, iar una din cinci foloseste un accesoriu erotic pentru a se excita.


Doar 15 la suta dintre doamne au declarat ca nu ajung niciodata la orgasm, iar sase la suta dintre femeile interogate au precizat ca nu reusesc sa se excite. Studiul a fost efectuat pe un esantion reprezentativ de 1.750 de persoane de ambele sexe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS