20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSi totusi dimensiunile chiar conteaza

Si totusi dimensiunile chiar conteaza

Trasul cu ochiul la vestiare la „barbatia vecinului“ este o moda raspândita printre mare parte dintre reprezentantii sexului tare. Daca in urma comparatiei mai reiese si ca propria „podoaba“ este mai mica decât a vecinului, atunci domnii sunt deja in pragul unei crize de nervi. Lucrurile se complica si mai tare daca asa numitul „sindrom al degetelului“ are efecte si asupra raportului sexual cu propria partenera.


Cel care a incercat sa faca un pic de lumina in legatura cu ceea ce ar putea devini o alta drama masculina, mai precis legatura intre centimetri si placere, din punct de vedere al femeii, a fost un cercetator albanez, Aleksander Stulhofer de la Departamentul de sociologie al Universitatii din Zagreb. Acesta a realizat un experiment pe un esantion de 556 de reprezentante ale sexului frumos, cu vârste cuprinse intre 19 si 49 de ani, provenind din cinci mari orase croate. Din pacate pentru domni, din studiu rezulta clar ca pentru femei, unele dimensiuni sunt mai importante decât altele. In plus, nu e vorba doar de dimensiuni, ci si de aspectul organului cu pricina, care devine de o importanta vitala, el fiind intr-un fel garantia pentru satisfactia din dormitor. In timpul studiului, ale carui rezultate au fost publicate in „Archives of Sexual Behaviour“, cercetatorii le-au rugat pe participante sa dea un calificativ cu privire la importanta dimensiunii penisului (lungime si diametru) partenerului si aspectului estetic, necesare pentru ca la final sa aiba o relatie sexuala satisfacatoare. In urma analizarii rezultatelor, s-a demonstrat ca pentru doamne, diametrul a rezultat a fi mai important decât lungimea.


Profesionistele, mai pretentioase la dimensiuni


Cele care pun cel mai mare pret pe dimensiuni sunt, cum era si de asteptat, femeile cu experienta. In plus, acelasi studiu a demonstrat ca aspectul estetic este, intr-un anumit fel, important din punctul de vedere al satisfactiei feminine. Ce sa mai, adio sufletelor pereche si dragostei eterne! Pentru ca o relatie sa functioneze, mai ales in dormitor, sunt necesare dimensiuni foarte exacte si un aspect estetic placut, chiar si al „podoabei“ masculine. Pentru a se ridica la nivelul pretentiilor mofturoaselor doamne, tot mai multi reprezentanti ai sexului tare apeleaza la bisturiul chirurgilor, pentru a mai adauga câtiva centimetrii acolo unde trebuie. In plus, internetul are si el meritul sau, sute de mail-uri circulând in retea si facând reclama la „solutii miraculoase“, care promit „prelungiri“ evidente ale membrului cu pricina. Insa, intre vorbe si realitate exista intotdeauna o diferenta. Cel putin asa sustin cercetatorii de la un centru specializat din Londra, mai precis St. Peter’s Andrology Centre, care au publicat chiar un studiu cu privire la lungimea barbatiei reprezentantilor sexului tare in European Urology Journal.


„Sindromul degetelului“, obsesie masculina


Cei mai multi dintre repondentii care se supusesera unei interventii de prelungire a penisului nu s-au declarat multumiti de rezultate, mai mult chiar, ei exprimându-si dorinta de a se supune unei astfel de interventii pentru a doua oara. In fond, problema este ca, de cele mai multe ori, cei care recurg la astfel de solutii nu au in realitate cine stie ce probleme fizice, ci, mai degraba, au facut din dimensiuni o adevarata obsesie. In aceste conditii, oricare ar fi „noile dimensiuni“ cu care se aleg in urma vizitei la medic, obsesia lor nu dispare asa usor si tot nemultumiti ramân.


In plus, specialistii afirma ca solutiile miraculoase promise in mail-uri sunt minciuni si nu fac altceva decât sa alimenteze in mod nejustificat sperantele bietilor oameni.


Astfel, in loc sa apeleze la bisturiu, specialistii le recomanda pacientilor dismorfopenofobici, altfel spus barbatii care sufera de „sindromul degetelului“, desi nu au fost tocmai slab dotati de Mama Natura, sa faca o vizita unui psiholog, pentru ca se va dovedi cu mult mai eficienta decât la chirurg.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS