14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Reactii on line

Articolul „Dimineata exploziva“, publicat in numarul de ieri al cotidianului nostru, a stârnit un adevarat val de comentarii pe site-ul Gazetei de Sud. Va prezentam mai jos câteva dintre reactiile cititorilor:


http://www.gds.ro si [email protected]


Cetatean


Domnul Ciocanescu, care ne gazeaza de foarte multi ani, si cred ca in loc sa ia masuri, stiind ca orasul nostru sta pe o bomba din cauza retelei foarte vechi, asteapta pensia sau Dumnezeu stie ce mai asteapta, de nu lasa pe altul mai tânar si cu pofta de munca, pentru ca dumnealui cred ca a facut bataturi de la scaun.


Aurel Cernea


Ne puteam oare astepta la altceva de la individul care ocupa „ilegal“ fotoliul de primar? Aceasta ultima greseala se inscrie in lungul sir ar greselilor si erorilor facute de un individ care nu are nimic de-a face cu functia de primar. In loc sa isi intrerupa vizita si sa se intoarca in Craiova pentru a coordona activitatile (asa cum ar fi procedat orice personalitate oficiala aflata in serviciul public, pentru a servi interesele cetatenilor care l-au ales), primarul nostru ne da inca o data dovada ca pentru el, la fel ca pentru majoritatea politicienilor români, nu conteaza decât binele personal. Isi va da seama de toate greselile facute abia la alegerile urmatoare, când, daca va avea tupeul sa candideze din nou, locuitorii Craiovei ii vor demonstra cum poti intra in Cartea Recordurilor pentru cele mai putine voturi obtinute. RUSINE, d-le primar! O bila alba pentru Nedelescu si Tariceanu, care chiar daca nu au facut mare lucru, s-au aflat cel putin in mijlocul oamenilor si au dat semne ca le pasa.


c. paduroiu


Sunt o olteanca plecata de mai multi ani din frumoasa Banie. Sunt consternata de ceea ce s-a intâmplat in cartierul Lapus. Am lacrimi in ochi si ma rog la Dumnezeu sa va dea puterea, dumneavoastra, celor afectati, sa treceti peste asta, si edililor orasului sa nu uite sa va ajute mai mult ca niciodata. Condoleante familiei Trica, imi inchipui prin ce trec, dar Doina sa-i vegheze de sus si ei sa gaseasca puterea de a merge inainte.


Adybatranu


Nu am stiut ce s-a intâmplat pâna nu am iesit afara din casa. A fost cel mai mare boom pe care l-am auzit, de fapt m-am trezit si cu geamu-n pat, dormeam cu el de parca dormeam cu nevasta mea, si când a cazut pe mine am sarit ca din pusca, nu stiu de ce m-am speriat mai tare, ori de „boom“, ori ca nevasta mea are febra, ori de geamul cazut pe mine.


Sergiu


Soarta romilor care se plimba in Italia si trebuie intorsi in tara pe banii bugetului e prioritara pentru primar. Craiovenii va trebui sa deschida ochii când voteaza.


concitadinul


Pragmatic si serios Nedelescu. Arogant „filosof“ si mare amator de calatorii Solomonescu: primar fara frontiere.


Bellevue,Wa.


Acesta se cheama primar? Care sa nu vina? Ci isi continua „vizita“ si se tine de petreceri acolo, in Italia, cu toata liota dupa el, dar daca ar fi fost an electoral, mama, mama ce mai venea si ce mai batea pe la usi sa fie ales! Dar asa, ce-l doare? Ai lui sunt la adapost. Acum, când vine din vizita, craiovenii sa-l astepte cu flori.


NoComment


Aici se vede cât de interesate sunt autoritatile. Fac pariu ca daca era an electoral se inghesuiau toti posibilii edili, care mai de care. Acum au venit, au vazut, au promis… ca de obicei, si ghiciti ce-au facut? Au plecat la treaba lor… afaceri personale… si ne-au lasat tot asa cum au plecat. Hal de oameni… ne-o meritam, conducatori de rahat, tara de rahat… si oameni pe masura!


RADU V.


Centrala a explodat din cauza gazelor. De ce nu lucreaza sa inlocuiasca toate conductele magistrale. Pentru altceva au bani. Sa plece in Italia… Vorbean de primar. Poate sa se intâmple oricând sa mai explodeze ceva, nu neaparat in Lapus, cine va raspunde de cele intâmplate si de apartamentele noastre? Dar practic nu-i intereseaza. Vin, promit si pleaca si tot noi o sa ne reparam apartamentul.


ota: GAZETA de SUD nu este responsabila juridic pentru continutul textelor de mai sus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII