17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMult zgomot pentru nimic

Mult zgomot pentru nimic

Dupa o impresionanta desfasurare de forte a politiei, impuscatul de la restaurantul Casablanca nu doar ca nu a depus plângere, dar a si plecat din tara, lasându-i pe anchetatori cu dosarul pe cap.


Dupa un scandal care putea rivaliza cu „Tiganiada“ petrecuta in 2003 in Fata Luncii, politistii au ramas in brate cu dosarul impuscaturilor de la „Casablanca“. Anchetatorii nu pot finaliza cauza pentru ca partea vatamata n-a depus plângere, ba a si plecat din tara.


Reamintim ca, in seara de 10 decembrie 2005, un grup de tineri de etnie roma a mers la restaurantul „Casablanca“, situat pe strada Vasile Alecsandri din Craiova. La intrare, au dat nas in nas cu bodyguardul Adrian Amoraritei, care le-a spus romilor ca nu au ce cauta in local, pentru ca nu au legitimatii de membru, aratându-le pe usa un afis pe care se mentiona ca accesul este permis numai pe baza de legitimatie. Suparati, potentialii clienti s-au luat la cearta cu bodyguardul, moment in care acesta a scos din tocul de sub brat un pistol cu bile, cu care l-a impuscat pe unul dintre tinerii nemultumiti. Victima – Marius Mitescu, de 30 de ani, fiul lui Casier, unul dintre romii importanti din Fata Luncii – a fost dusa la Spitalul de Urgenta Craiova, pentru a primi ingrijirile medicale necesare. A fost nevoie de interventia „mascatilor“ politiei si jandarmeriei, pentru a calma spiritele zecilor de romi care doreau sa-l razbune pe cel ranit, cu toate ca acesta nu s-a ales decât cu o simpla zgârietura.


De atunci, nimic nou in dosarul penal intocmit cu mai bine de o luna in urma pe numele bodyguardului Amoraritei. „Cel impuscat n-a depus nici o plângere la noi pâna acum. L-am cautat acasa, iar sotia lui ne-a spus ca e plecat in Spania. Am crezut ca totusi s-a dus la Medicina Legala si si-a scos certificat medico-legal, numai ca nu figureaza nici in evidentele Institutului de Medicina Legala Craiova. Ne-a lasat cu dosarul pe cap“, a declarat comisarul-sef Marian Gorina, adjunctul sefului Sectiei 4 Politie Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU