14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalComuna are pagina pe internet

Comuna are pagina pe internet

Primaria comunei Terpezita este printre putinele din judetul Dolj care are pus la dispozitia cetateanului o pagina pe internet a comunei. Adresa pe care se poate accesa pagina de web este http://www.primariaterpezita. judetuldolj.ro/. Vizitatorii acestui site pot afla cine sunt reprezentantii Primariei Terpezita, dar si comisiile de specialitate, hotarârile pe care le iau alesii din consiliul local, actele utile necesare pentru diverse solicitari, date generale despre comuna. Principalele institutii ale comunei, primarie, dispensar, biserica si scolile, cât si un monument al eroilor beneficiaza de prezentari foto.


Pe lânga toate acestea, site-ul furnizeaza si declaratiile de avere ale primarului si viceprimarului comunei. Constantin Popa, primarul comunei Terpezita, poseda un teren intravilan, un apartament in Craiova, un autoturism Dacia, an de fabricatie 2004, un tractor si o combina. Singurele venituri anuale pe care primarul le are sunt cele realizate din salariul de functionar public. In schimb, viceprimarul Constantin Anghel are doar un apartament in Craiova si un autoturism Dacia fabricat in urma cu peste 32 de ani.


Pagina de prezentare a fost realizata in urma cu doi ani de firma Secure Net, din Craiova, din fonduri proprii ale Primariei Terpezita, dupa cum a mentionat primarul comunei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS