14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVictima va fi testata cu detectorul de minciuni

Victima va fi testata cu detectorul de minciuni

Politistii s-au gândit sa recurga la testarea cu poligraful din cauza faptului ca Andra Popescu isi schimba in permanenta declaratiile.


Cercetarile avanseaza cu greu in noul dosar al lui Iustin Covei, in care fiul judecatorului Marin Covei de la Curtea de Apel Craiova este cercetat pentru faptul ca, pe 1 ianuarie, la o petrecere, ar fi injunghiat-o in fesa dreapta pe craioveanca Andra Popescu, de 18 ani. Lucratorii Sectiei 4 Politie Craiova incearca sa stabileasca imprejurarile in care s-a produs ceea ce se presupune a fi un accident.


„Fata si-a schimbat declaratiile de la o zi la alta“


Rezultatul cercetarilor este asteptat cu interes, mai ales dupa ce un cutit de bucatarie cu zimti a fost prezentat drept corp delict, iar parintii fetei sunt inca nedumeriti cum un cutit poate sta in mâner. In plus, cutitul respectiv a fost curatat si spalat, inlaturându-se de pe el orice urma de amprente. „Cercetarile decurg greu, deoarece atât fata, cât si martorii nu vor sa coopereze. Fata si-a schimbat declaratiile de la o zi la alta. Acum spune ca s-a autoaccidentat, iar in ceea ce priveste corpul delict a vorbit mai intâi de un cutit fluture, apoi de un briceag, iar acum de un cutit de bucatarie cu zimti. Exista contradictii in declaratii, de aceea vom face anumite confruntari si vom cere sustinerea testului poligraf, daca vor fi de acord“, a declarat ieri subcomisarul Valentin Gavrila, seful Sectiei 4 Politie Craiova. De asemenea, subcomisarul Gavrila a anuntat ca se va face o expertiza asupra cutitului de bucatrie cu zimti despre care se spune ca ar fi provocat plaga: „Dupa ce o sa ne vina certificatul medico-legal, o sa facem o expertiza pentru a stabili daca acel cutit, care are lama de 8,5 centimetri, putea sa provoace acea taietura, care am inteles ca a fost destul de adânca“.


„Daca nu venea repede la spital, putea sa moara“


Accidentul din seara zilei de 1 ianuarie se putea transforma intr-o tragedie, fapt confirmat ieri chiar de medicul Florin Croitoru, purtatorul de cuvânt al Spitalului de Urgenta Craiova. „Fata a venit in soc hemoragic, dar norocul ei este ca s-a intervenit repede. Pierduse mult sânge, pentru ca lovitura a fost intr-o zona puternic vascularizata, motiv pentru care i s-au administrat doua sau trei flacoane de sânge. Daca nu venea repede la spital, putea sa moara“, a declarat dr. Croitoru. Acesta a spus ca situatia s-ar fi putut agrava daca lama cutitului ar fi atins artera femurala.


In prezent, fata este internata la Sectia de chirurgie a spitalului din Banie, aflându-se sub supraveghere medicala. Din fericire, tânara a depasit faza critica si este posibil, conform medicilor, sa paraseasca spitalul in cursul zilei de azi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

12 COMENTARII