20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMedieval, Red si NRG, inchise de OJPC Dolj

Medieval, Red si NRG, inchise de OJPC Dolj

Trei din discotecile craiovene au primit ordin de intrerupere a activitatii din partea inspectorilor Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului (OJPC) Dolj.


Echipele de inspectori OJPC au efectuat sâmbata noapte controale in câteva discoteci si cluburi craiovene. In urma verificarilor au fost descoperite deficiente majore la modul de comercializare a marfii, dar si in privinta conditiilor igienico-sanitare. Cluburile MEDIEVAL, RED CLUB, KORONA si NRG se inscriu, conform celor mentionate de inspectorii de la Protectia Consumatorului, in prima serie de unitati verificate, controalele continuând si in saptamânile urmatoare la toate discotecile din oras. „Sâmbata noapte, in jurul orei 24.00, am descins in câteva cluburi din oras. Am descoperit foarte multe nereguli, care incalca grav normele legale in vigoare: marfa fara acte de provenienta, deficiente privind modul de informare a consumatorilor. Alta problema extrem de grava este ca aceste unitati nu dispun de spatii sanitare pentru spalarea paharelor si ustensilelor. Personalul angajat nu avea carnete de sanatate cu analizele medicale efectuate. In plus, o deficienta majora observata este lipsa instalatiilor de absorbtie a fumului de tigara, aerul din cluburi fiind irespirabil“, a mentionat Aurelian Toma, inspector in cadrul OJPC Dolj.


Din cauza neregulilor descoperite, Medieval, Red Club si NRG au primit ordin de suspendare a activitatii pâna la remedierea problemelor, dar si sanctiuni contraventionale de 50 de milioane de lei fiecare. Inspectorii OJPC Dolj au mai precizat ca o parte din patronii acestor cluburi au disparut in momentul controalelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII