11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn hot de bancomate s-a automutilat

Un hot de bancomate s-a automutilat

Unul dintre barbatii care au fost arestati in dosarul falsificatorilor de carduri pentru bancomate a ajuns la spital, dupa ce s-a dat cu capul de geam, in timp ce se afla in sala de judecata a Tribunalului din Hunedoara. Conform inspectorului principal Magda Popa, purtatorul de cuvint al Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Hunedoara, Gabriel Ionescu, de 31 de ani, din Craiova, a fost scos din arestul IJP si dus la Tribunal pentru prelungirea mandatului de arestare preventiva, iar in momentul incidentului era incadrat de doi politisti de la Interventie Rapida. Barbatul a vorbit tot timpul sedintei cu ceilalti trei arestati in acelasi dosar, iar presedintele de sedinta i-a atras atentia sa pastreze linistea. In acel moment, detinutul a inceput sa ii scuipe si sa le aduca injurii celor din Detasamentul Politiei de Interventie Rapida, moment in care judecatorul a decis sa fie dus in arestul politiei.


Cind a fost escortat spre arest, barbatul s-a aruncat cu capul intr-un geam si, pentru ca singera, a ajuns la spital, insa medicii spun ca este in afara oricarui pericol.


Florin Ionescu a fost prins in flagrant, in luna iulie, in timp ce sustragea, impreuna cu alti trei studenti, bani din bancomat cu un card falsificat, motiv pentru care tuturor li s-a prelungit mandatul de arestare cu 29 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU