19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljViolatorul din Daneti si-a bagat mama in spital

Violatorul din Daneti si-a bagat mama in spital

Barbatul care a violat-o miercuri noapte pe Maria G., de 72 de ani, din satul Brabeti, comuna Daneti, a reusit pina acum sa scape de oamenii legii. Pentru ca a crezut ca l-a dat pe mina procurorilor, acesta si-a snopit mama in bataie duminica seara.


Petre Stavarache, de 37 de ani, din satul Brabeti, comuna Daneti, s-a gindit miercuri seara, impreuna cu doi consateni, s-o jefuiasca pe consateana lor, Maria G., de 72 de ani, despre care stiau ca abia mai poate merge. Cind au fost surprinsi de batrina la furat, Petre Stavarache a intrat peste ea in casa, a lovit-o de citeva ori cu pumnii, apoi, amenintind-o cu un cutit, a violat-o. Fratii Marin si Dumitru Ciuca, recidivisti, au fost retinuti de politisti pentru 24 de ore, iar procurorii Parchetului de pe linga Tribunalul Dolj au propus ieri arestarea preventiva a invinuitilor, sub acuzatia de violare de domiciliu si tilharie. In timp ce oamenii legii il cauta pe Stavarache, acesta isi face de cap prin sat. Ziua sta ascuns, iar noaptea continua sa comita faradelegi. Duminica noapte a intrat in casa peste mama sa si a calcat-o in picioare, pentru ca a crezut ca l-a turnat politistilor si procurorilor.


„Voia sa-mi taie o mina si un picior“


Constantina Stavarache, de 63 de ani, a ajuns ieri la spital in urma bataii pe care a primit-o de la fiul sau. Femeia povesteste ca totul a pornit de la faptul ca i-a dat lui Petre 250 de mii de lei ca sa mearga la Bechet, sa-si faca buletinul. „Cind am luat si eu pensia, 700 de mii de lei, a venit la mine sa-i dau bani sa-si scoata buletinul. Nu m-am inteles cu el pina nu i-am dat banii. Dar Petrica a baut banii si apoi s-a dus peste femeia aia si a nenorocit-o. Dupa toate astea a fugit de acasa, ca el sta tot acolo in sat cu Mariana Bitu, concubina lui. Vineri a venit procuratura sa faca perchezitie, mai intii la mine acasa, si eu i-am lasat, ca nu aveam nimic de ascuns. Au mers apoi si la el acasa, ca sta la un kilometru de mine, si iar s-au intors la mine ca sa semnez procesul-verbal“, a spus Constantina. Femeia sustine ca aceasta ar fi cauza supararii fiului ei, atitat si de concubina. Duminica, batrina a fost vizitata de Mariana, care s-a certat cu ea si i-a reprosat ca este vinovata de cele intimplate, pentru ca i-a dat lui Petrica bani sa bea. „L-ai mincat pe fiu-tau“, i-a strigat femeia in gura mare, dupa care a amenintat-o ca vine el Petre si are sa vada ea ce pateste. „Azi-noapte (duminica noapte – n.r.), pe la ora patru, Petrica a venit peste mine. Era cu un alt barbat din Brabeti si avea cu el un ciine lup, cred ca voia sa ma omoare si sa ma dea la ciine. I-a zis aluia de era cu el sa ia un cutit sa-mi taie o mina si un picior. M-a luat la bataie cu pumnii si cu picioarele. M-a tirnuit prin toata camera si dupa asta mi-a zis sa merg cu el ca tot ma omoara. Eu i-am spus ca am facut pe mine si sa ma lase sa ma schimb. Asa am scapat, ca am fugit printr-o gradina a vecinilor si am intrat in obor la oi si nu m-a mai gasit, ca era intuneric“, a povestit Constantina Stavarache. Batrina sustine ca vecina ei, care sta numai la sase metri distanta de ea, a auzit zarva, dar i-a fost teama sa-i sara in ajutor. Femeia a fost gasita de fiica ei si de ginere pe la vecini si dusa la spital.


Petre Stavarache are state vechi la politie


Stavarache este de mult in conflict cu legea. Cu 20 de ani in urma a comis un omor pentru care si-a ispasit pedeapsa, fiind condamnat atunci la 18 ani de inchisoare. Barbatul mai are la activ inca un viol, furturi si nenumarate scandaluri. Mama lui spune ca „este cel mai destrabalat din comuna, poarta tot timpul la el un ditamai cutitul. Este un criminal, ce sa va mai spun… Mi-e si rusine sa va zic ca si la mine s-a dat, ma obliga sa-l pup si imi repeta ca o sa vina intr-o noapte peste mine. Nu stiu ce are copilul asta in cap“. Batrina este speriata si spune ca, dupa ce va iesi din spital, va sta la fiica sa, macar pina cind il va prinde politia, iar daca Petre va ajunge pe mina oamenilor legii femeia spera sa primeasca pedeapsa cu inchisoare pe viata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS