20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn craiovean a strivit picioarele a doua batrine

Un craiovean a strivit picioarele a doua batrine

Condusul fara permis si sub influenta alcoolului a facut din nou victime in Craiova. Ieri, in jurul orei 7.30, Constantin Lori Grigore, de 23 de ani, din Craiova, aflat la volanul unui BMW seria trei, cu numere de Italia, a accidentat grav doua femei. Soferul venea pe strada Doljului, dinspre intersectia cu Amaradia. In dreptul barului „Melody“, apatinind lui Ilie Puscarie, acesta a virat stinga pentru a parca pe trotuarul opus sensului sau de mers. Constantin Grigore a pierdut controlul asupra masinii si s-a proptit in zidul cladirii, prinzind intre bara de protectie si cladire doua femei care treceau in acel moment pe trotuar. Victimele, mama si fiica, n-au avut timp sa schiteze nici un gest, bolidul izbindu-le de zid intr-o fractiune de secunda.


Mariei Holban, de 64 de ani, i-au fost strivite picioarele. Aceasta a fost trimisa la Bucuresti cu o ambulanta echipata pentru reanimare. Medicii craioveni au spus ca acesteia, mai mult ca sigur, i se vor amputa ambele picioare. Mama sa, Victoria Marculescu, de 80 de ani, a ramas internata la Spitalul de Urgenta Craiova, aceasta avind o rotula fracturata si leziuni interne. Echipajul de politie sosit la fata locului a constatat ca autorul accidentului nu poseda pemis de conducere si se afla sub influenta alcoolului. Mai mult, masina apartinea unui var al lui Grigore, insa in acte era trecuta o matusa de-a sa.


Politistii incearca sa stabileasca daca persoana care i-a incredintat masina autorului accidentului stia sau nu ca Grigore nu poseda permis. Acest eveniment rutier nu este intimplator. In fata cazinoului din zona, seara de seara sint parcate cu scrisnete de roti din viraje sau frine violente tot felul de masini „tari“.


Majoritatea celor care le conduc sint tineri sub 25 de ani, acestia demonstrindu-si aptitudinile in arta sofatului inainte de a se intilni cu gastile din bar. Cei care vin cu motoscutere sint un real pericol, facind mereu slalom printre autovehiculele care circula regulamentar. De seara pina dimineata, traficul din fata cazinoului este deosebit de agitat. Era de asteptat sa se intimple ceva, pentru ca se intimpla prea multe la „Melody“. Daca lucrurile vor continua astfel, vom mai auzi de acest loc in care misuna „fauna“ Craiovei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS