10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoua accidente intr-o jumatate de ora

Doua accidente intr-o jumatate de ora

Trei autoturisme, din care una apartinind Penitenciarului Pelendava, au fost implicate intr-un spectaculos accident de circulatie petrecut ieri, in jurul orei 13.30, in apropiere de Metro Craiova. Citeva minute mai tirziu, o batrina a fost prinsa sub rotile unui tir, scapind cu viata ca prin minune.


Dacia penitenciarului n-a apucat sa vireze


Venind dinspre Pielesti, pe Drumul European E 574, Dacia-papuc cu nr. de inmatriculare DJ-21-DGP, apartinind Penitenciarului Pelendava din Craiova, condusa de Ion Bociog, de 48 de ani, din localitate, a oprit si a semnalizat stinga, pentru a vira pe drumul care trece pe linga „borcan“, inainte de Metro. In acel moment, un Ford Mondeo, cu nr. de inmatriculare VL-04-YML, condus de Ilie Preda, de 45 de ani, din Berbesti, care venea din spate, n-a mai avut timp sa frineze pentru a nu acrosa Dacia penitenciarului, asa ca soferul s-a gindit sa depaseasca Dacia, dar prin stinga, pe contrasens. Ghinionul lui a fost ca tot atunci venea regulamentar dinspre Craiova alta Dacie-papuc, cu nr. de inmatriculare B-68-PSB, apartinind Petrom Service, condusa de Marian Boicea, de 32 de ani, din localitate. Sub privirile soferului de la penitenciar, celelalte doua masini s-au ciocnit frontal. Impactul a fost atit de puternic incit Dacia de la Petrom Service s-a rotit prin aer si a aterizat cu spatele pe portiera soferului de la penitenciar. Din fericire, nici unul din ocupantii celor trei vehicule nu s-a ales cu rani grave, insa autoturismele s-au facut zob. Din primele cercetari, politistii craioveni au stabilit ca vinovat de producerea accidentului ar fi soferul Fordului Mondeo.


Domnica a vazut moartea cu ochii


La nici o jumatate de ora, un alt accident rutier s-a petrecut in vecinatatea pietei de linga Gara Craiova. Domnica Olteanu, de 70 de ani, se intorcea de la piata catre casa. Femeia nu a mai avut rabdare sa mearga pe la trecerea de pietoni, incercind sa traverseze printre masini, chiar prin fata unui tir cu numere de Croatia. Exact in acel moment, soferul croat Anto Kaurin a demarat, prinzind-o pe batrina sub roti si tirind-o circa zece metri, pina cind oamenii care au vazut scena i-au facut semn sa opreasca. Scoasa cu greu de sub rotile camionului de echipa de descarcerare a pompierilor, femeia a supravietuit impactului, ba chiar era constienta, scapind ca prin minune doar cu un picior rupt de rotile tirului. Din primele cercetari, politistii au ajuns la concluzia ca batrina este vinovata, deoarece a traversat strada prin loc nepermis, chiar prin fata autotrenului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS