17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMinistrul finantelor, incognito la Slatina

Ministrul finantelor, incognito la Slatina

Ionut Popescu, ministrul finantelor, s-a oprit ieri in judetul Olt, in drum spre Belgrad, unde urmeaza sa participe la o intrunire a ministrilor de finante din Europa de Sud-Est. Pentru ca nimeni nu a stiut de sosirea inaltului oficial, autoritatile au fost luate prin surprindere.


„Nu ne-a anuntat nimeni de prezenta domnului ministru la Slatina. Am aflat intimplator, de la Directia Finantelor Publice, si am crezut ca e o gluma. Situatia s-a adeverit insa dupa citeva minute. Imediat ce ni s-a confirmat acest lucru, am plecat la Finante, unde am purtat o discutie cu Domnia sa, la care a participat si prefectul judetului“, a declarat subprefectul Gigel Stirbu.


Directorul executiv interimar al fiscului oltean, Marin Boldeanu, a declarat, la rindul sau, ca ministrul finantelor a inspectat mai multe birouri din cadrul DGFP Olt, dupa care, timp de aproximativ o ora, a discutat cu reprezentantii administratiei judetene. „Ne-a luat prin surprindere vizita ministrului Popescu. Nu-mi amintesc cind un ministru a mai fost in cladirea in care noi ne desfasuram activitatea. Din discutia pe care am avut-o cu Domnia sa, am inteles ca am obtinut «nota de trecere»“, a precizat, satisfacut, Marin Boldeanu.


Saptamina viitoare, la sediul Ministerului Finantelor Publice va avea loc concursul pentru ocuparea postului de director executiv al DGFP Olt, institutie despre care actualul sef, Marin Boldeanu, a afirmat ca o va parasi. Acesta va lucra in continuare in sistemul financiar din judet.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS