19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAgentul Oita s-a aparat de sis cu mapa din dotare

Agentul Oita s-a aparat de sis cu mapa din dotare

Un craiovean i-a atacat pe politistii care venisera sa-l linisteasca, dupa ce amenintase niste copii. Incidentul s-a petrecut luni dupa-amiaza, in jurul orei 17.30, in fata blocului 48 B din cartierul Craiovita Noua.


Enervat peste masura de niste copii, Florin Miulescu, de 31 de ani, a iesit furios din casa, inarmat cu un cutit si o bita de base-ball, cu gindul sa-i „linisteasca“ pe micutii care il scosesera „din pepeni“. Speriati de accesul de furie al lui Miulescu, care si-a dovedit barbatia injurind ca la usa cortului si „croind“ cu bita usile de la intrarea in bloc, vecinii au anuntat politia. In scurt timp, si-a facut aparitia la fata locului un echipaj al Sectiei 5 Politie Craiova, compus din agentii-sefi adjuncti Ionel Oita si Dan Cojocaru. Cind a dat cu ochii de politisti, Miulescu s-a infuriat si mai tare. I-a injurat de sfinti si mame, cum i-a venit la gura, i-a amenintat ca-i taie, apoi a trecut la fapte, sarind cu cutitul la agentul Oita, aflat mai la indemina. Politistul a ridicat mapa sa se apere, Codul Penal din interior facind cutitul sa ricoseze in tocul pistolului. Cei doi agenti au reusit pina la urma sa-l dezarmeze pe individ si sa-l bage in duba, nu inainte de a incasa de la el citeva palme si pumni.


Florin Miulescu a fost retinut pentru 24 de ore, pe baza unei ordonante emise de procuror, fiind cercetat de Parchetul Judecatoriei Craiova pentru savirsirea a doua infractiuni de ultraj impotriva unor politisti aflati in exercitiul functiunii. La propunerea procurorilor, judecatorii craioveni au emis, ieri dupa-amiaza, un mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile, pe numele lui Miulescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS