17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBatrin abandonat in strada dupa ce a fost accidentat

Batrin abandonat in strada dupa ce a fost accidentat

Traian Caramalescu, de 82 de ani, din comuna Gogosu, judetul Mehedinti, a fost victima unui accident rutier petrecut joi in Drobeta Turnu Severin. Batrinul s-a angajat in traversarea strazii Topolnita la intersectia cu strada Constantin Brancoveanu, fara sa se asigure, fiind accidentat de un autoturism Dacia. Soferul a parasit locul faptei fara incuviintarea organelor de politie.

In urma verificarilor efectuate de agentii Biroului Politiei Rutiere, a fost identificata conducatoarea auto Constanta Comancesu, de 56 de ani, din Drobeta Turnu Severin, care, efectuind manevra de mers inapoi cu autoturismul Dacia 1310, cu numarul de inmatriculare MH-01-CZJ, nu s-a asigurat corespunzator, accidentind pietonul neatent.

Politistii severineni continua cercetarile pentru stabilirea imprejurarilor producerii accidentului si tragerea la raspundere a persoanei vinovate de savirsirea infractiunilor de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului. Conducatoarea auto risca o pedeapsa cu inchisoarea cuprinsa intre doi si sapte ani si anularea permisului de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS