20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCopil mosit de nas si de politist

Copil mosit de nas si de politist

O craioveanca a adus pe lume duminica o fetita. Pina aici nimic neobisnuit, doar ca nasterea s-a petrecut in tren, asistata de un politist de la TF si de controlorul de bilete.

Mariana Mustafa, de 27 de ani, a plecat duminica dimineata din Tirgu Jiu. Femeia, insarcinata in luna a noua, s-a urcat in primul tren spre Craiova, cu gindul la cele cinci fete infometate de acasa.Tot rugindu-se sa nu-i vina pe drum sorocul, a observat la un moment dat ca trenul se pregatea sa intre in Turceni, iar controlorul de bilete, la ea in compartiment. S-a cam emotionat, gindindu-se ca uitase sa-si cumpere bilet din gara cind plecase la drum, dar si-a imaginat ca angajatul CFR o fi si el om de omenie si s-o mili, cind o vedea-o cu burta la gura, intr-atit incit sa nu-i ceara biletul. Nasul s-a aratat insa neomenos si a dat-o jos din tren laolalta cu compatrioatele care au fost gasite, de asemenea, calatorind fraudulos. Macar nu ramasese singura, in caz ca i-ar fi venit sorocul.

„M-am abtinut cit m-am abtinut, dar pe la Cotofeni nu am mai putut“

Din Turceni, femeile au luat apoi urmatorul tren spre Craiova, „uitind“ si de data aceasta sa-si cumpere bilete. Tocmai la timp. Nici nu se pusese bine trenul in miscare, ca Marianei i s-a rupt apa. „Au inceput durerile si mi-am dat seama ca o sa nasc. Un baietel de data asta, ca fete aveam deja prea multe. Dar am vrut sa ma abtin pina ajungeam la Craiova. Si m-am abtinut cit m-am abtinut, dar pe la Cotofeni nu am mai putut. Le-am zis femeilor care erau cu mine sa scoata lumea afara din compartiment, ca eu nasc“, sustine Mariana Mustafa.

Auzind taraboiul facut de femeile care incercau sa tina departe curiosii, dar si tipetele gravidei, controlorul de bilete si politistul de la TF care il insotea au venit in fuga sa vada ce s-a intimplat. Au ajuns chiar in momentul in care femeile sigilau geamurile compartimentului de ochii lumii cu broboadele colorate. Politistului si controlorului li s-a dat voie totusi sa asiste la nastere. I-au cam trecut apele cind au vazut despre ce este vorba, dar si-au luat inima in dinti si au dat si ei o mina de ajutor la taierea ombilicului nou-nascutului, o fetita de 3,2 kilograme. „Asta este! S-a nimerit sa fie tot fata. O sa-i pun numele Narcisa“, a spus putin necajita mama, stiind ca acasa o mai asteapta cinci fete: Lenuta, Izabela, Sabina, Bianca si Rosalinda.

Mariana nu are insa timp pentru regrete. Acum se pregateste de botez si vrea sa-l puna nas pe politistul care a asistat la nastere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS