11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTrenul Calafat - Craiova a luat foc la Podul Pasaricii

Trenul Calafat – Craiova a luat foc la Podul Pasaricii

Locomotiva trenului personal 9138, care circula pe ruta Calafat – Craiova, a fost cuprinsa de flacari joi seara, in jurul orei 18.15. Incendiul, a carui cauza nu este deocamdata cunoscuta, s-a declansat in momentul in care trenul trecea printr-o zona izolata, intre statiile Salcuta si Podari, intr-un loc denumit de localnici Podul Pasaricii. Calatorii au coborit din vagoane, iar mecanicul a anuntat imediat pompierii, nereusind sa stinga focul cu extinctoarele din tren.

Pompierii din Segarcea au intervenit cu doua masini, insa numai una a ajuns la tren, focul fiind stins, fara sa se inregistreze victime. Cealalta masina a ramas impotmolita la citeva sute de metri de locul incendiului, in noroaiele de pe drumul agricol, care este paralel cu calea ferata.

In jurul orei 21.00, o locomotiva trimisa din Gara Podari a tractat pina in Gara Craiova garnitura de tren. Vagoanele erau insa goale, pentru ca pasagerii, plictisiti sa astepte alt tren care sa-i ia din acea zona izolata, au plecat pe jos catre Craiova, chiar daca era o distanta de 12 kilometri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS