19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBatrina mutilata de sotul ei

Batrina mutilata de sotul ei

Aurora Ciurea, de 72 de ani, din comuna doljeana Bucovat, a fost transportata miercuri, in jurul orei 12.00, la Spitalul de Urgenta Craiova, dupa ce a fost lovita peste fata cu o bara de fier.

Autorul agresiunii, nimeni altul decit barbatul femeii, Nicolae Ciurea, de 73 de ani, s-a enervat pe batrina practic fara motiv. „Victima nu se putea deplasa din cauza bolii, iar sotul ei, in loc sa o ingrijeasca, o batea. Lui nu prea ii convenea faptul ca batrina nu mai putea sa munceasca in gospodarie“, a declarat agentul sef Marin Epuran, seful Postului de Politie Bucovat.

In urma agresiunii, batrina a fost internata in Clinica de Chirurgie Oro-maxilo-faciala a Spitalului de Urgenta Craiova, cu diagnosticul: politraumatism, traumatism facial, fractura perete interior si lateral orbita stinga, fractura de sinus maxilar sting. Autoritatile din comuna Bucovat au inceput demersurile in vederea internarii Aurorei Ciurea la azilul de batrini, imediat ce aceasta va putea parasi spitalul. Pentru fapta sa, Nicolae Ciurea risca sa petreaca pina la sapte ani in inchisoare, sub acuzatia de vatamare corporala grava.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS