19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoamna Furnica sta cu concubinul deasupra domnului Furnica

Doamna Furnica sta cu concubinul deasupra domnului Furnica

Domnul si doamna Furnica, din Craiova, sint casatoriti de 34 de ani. De un an si jumatate locuiesc insa separat. In acelasi bloc, dar in apartamente diferite: domnul Furnica la parter, impreuna cu nora si cu nepotii, doamna Furnica in apartamentul de deasupra, la vecinul Alexandru Dutescu. Copiii sotilor Furnica sint impartiali. Prin urmare, fac „naveta“ de la un etaj la altul: dupa ce si-au vizitat tatal, urca sa-si vada si mama sau invers. Despre cum a ajuns doamna Furnica sa fie concubina domnului Sandu exista doua pareri: femeia spune ca sotul a impins-o in bratele vecinului prin banuieli si accese violente de gelozie, domnul Furnica spune ca sotia l-a tradat pentru ca era bolnav si neputincios. Cei doi soti sint de acord intr-o singura privinta: amindoi vor sa divorteze. Dar cind vine vorba de conditii, iar se incurca itele!

Nicolae si Aurica Furnica au trait impreuna 34 de ani. O casnicie obisnuita, dupa parerea lui Nicolae, un calvar, dupa parerea Auricai, care spune ca a trebuit sa-si suporte barbatul betiv si violent de dragul copiilor.

Scinteia care a aprins butoiul cu pulbere a pornit de la vecina de la apartamentul 11. Vecina care ii este Auricai ca sarea in ochi, pentru ca „si-a bagat coada intre noi sa ne desparta, ca altfel tineam si acum de barbatu-meu“, dar se bucura de toata simpatia domnului Furnica, pentru ca i-a deschis ochii cum ca nevasta lui ii facea vizite lui Sandu, vecinul de deasupra, vaduv si singur cuc.

S-a mutat la vecin pentru ca barbatul o astepta cu cutitul sub perna

„Nu stiu ce povesti v-a indrugat barbatu-meu, dar adevarul este ca n-am avut niciodata nimic cu acest domn Dutescu, pe care il vizitam numai ca pe un vecin. Dupa ce doamna Popescu, vecina de la apartamentul 11, s-a dus si i-a spus sotului meu ca ii fac, chipurile, vizite acestui domn, Nicolae m-a cautat. Eram la fata mea. A dat telefon si mi-a spus ca a aflat tot si ca ma asteapta acasa, cu cutitul sub perna. M-a avertizat si nora mea, care locuia cu noi. Mi-a dat si ea telefon si mi-a spus: <<Mamica, nu veni acasa, ca vrea sa te taie!>>“. Aurica a ramas la fiica ei aproape doua luni. „Apoi am bagat divort. La divort a spus ca am plecat de acasa, ca ma tin cu vecinul… Dar eu am plecat de rautatea lui. Nu tacea, bea, chiar daca este bolnav de ciroza de noua ani, si devenea violent. La proces nu mi-au dat divortul. Atunci, ca sa-i fac in ambitie, de la tribunal am venit direct aici, la acest domn Dutescu, cu care nu aveam nimic, dar ne intelegeam ca intre vecini“.

Trezindu-se cu Aurica la usa, domnul Dutescu n-a zis „ba“. „A fost asa un om cu inima! Mi-a spus: <<Lasa, doamna, vii la mine, ca oricum ne cunoastem de atitia ani!>>“. Si doamna Furnica a lasat. Si s-a mutat la Sandu, chiar deasupra apartamentului in care locuieste sotul ei…

„Am nevoie de un avocat!“

Nicolae Furnica locuieste la parterul blocului, impreuna cu nora si cu cei doi nepoti. Baiatul ii este in puscarie, inchis pentru trei ani pentru ca si-a batut amanta. „…Amanta pe care i-a gasit-o nevasta-mea, ca sa-i inchida gura pentru ca el aflase ca se tine cu vecinul. Atunci i-a gasit si lui o femeie“, povesteste barbatul care, pe linga faptul ca are ciroza, in luna mai a acestui an a suferit si un atac cerebral.

In varianta lui Nicolae despre ce s-a intimplat intre el si sotie nu apar nici cutitul, nici accesele de gelozie. El spune ca sotia si-a facut bagajele si a plecat pur si simplu intr-o zi. „Pina nu mi-a spus vecina de la apartamentul 11, habar n-avea ca s-a incurcat cu vecinul de deasupra. N-am nimic cu ea. Nu vreau decit sa divortam. Ea sa plece pe drumul ei, eu pe al meu. Vreau sa terminam odata povestea!“.

„E prost de bubuie!“

Chiar daca amindoi spun ca vor sa divorteze, sotii Furnica se acuza unul pe altul de intentie contrara. Nicolae spune ca „sotia asteapta sa mor si sa ia ea totul. De aceea am nevoie de un avocat, sa ma ajute! Dar nu imi permit“. Aurica spune: „Eu am bagat o data divort, dar el nu vrea sa mi-l dea, ca sa nu pot eu sa ma casatoresc cu domnul Dutescu“.

Apartamentul proprietate comuna se pare ca este cel mai important motiv de rica. Aurica Furnica dezleaga insa misterul: „Sotul meu e prost de bubuie! Cred ca de la atacul cerebral i se trage! Nu isi aduce aminte ca atunci cind el s-a imbolnavit i-am facut baiatului nostru act pe apartament cu clauza de intretinere. Nu mai avem nimic de impartit“!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS