10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAntrenament reusit al alb-albastrilor

Antrenament reusit al alb-albastrilor

Meci amical

Extensiv – „U“ Craiova 0-6

• Au marcat: Stinga ’27-p, Stoianof ’41, McBreen ’47, ‘108, Biemme ’88, Leandro ’90.

Extensiv: Bornescu – Savulescu, Ciuca, Cioponea – Totoroata, Dina, Cretu, D. Mihai, Curteanu – Velcovici, Musat. Au mai jucat: Negret, Trusca, Brasoveanu, Baia, Gaman, Girla, Fl. Mihai, Lupsa, Cimpeanu. Antrenor: Eugen Neagoe.

„U“ Craiova: Guso – Daouda, Papura, Rada – Vigariu, Bundea, I. Stancu, Badea, Preda – Stinga, Njock. Au mai jucat: Urai, Banica, Stoianof, Miclea, McBreen, Moti, Al. Nicolae, A. Ionescu, Biemme, Plesan, Leandro, Bratu, Otvos. Antrenor: Pavel Badea.

Meciul amical al Universitatii cu Extensiv, o ultima verificare a alb-albastrilor in vederea partidei de duminica seara, din Ghencea, a consemnat o victorie categorica a trupei lui Pavel Badea, care a inceput jocul ca titular, dar l-a terminat pe banca. Desfasurata pe parcursul a doua reprize, una de 45 de minute, iar cealalta de o ora, disputa a fost dominata de alb-albastri, care pot considera meciul un antrenament reusit.

„Badita“ are si probleme dupa acest joc, daca tinem cont ca a gindit intr-un fel formula de baza, in conditiile in care va lipsi Plesan, dar a fost nevoit pe parcurs sa schimbe registrul tactic o data cu accidentarea destul de rapida (‘5) a lui Preda. Daca pina atunci, Badea a evoluat pe postul sau obisnuit de mijlocas stinga, prin iesirea de pe teren a lui Preda l-a mutat in banda stinga pe I. Stancu, folosit pina atunci ca mijlocas de constructie, iar el a trecut la inchidere.

In prima parte, cel mai bun de pe teren a fost chiar Badea, care a obtinut un penalti din care s-a deschis scorul. Fata de ultimele evolutii, s-a vazut un recul in prestatia ivorianului Daouda, care a fost schimbat imediat dupa pauza. In cea de-a doua repriza, principalul craiovean i-a inlocuit si pe ceilalti jucatori ramasi din primul unsprezece (’57), moment in care atacantul Csaba Borbely a fost introdus ca fundas central de marcaj. „Ciobi“ a avut o prestatie foarte sigura, demonstrind pe acest post calitati asemanatoare cu cele aratate de Barcauan la Dinamo. Un alt evidentiat a fost tinarul Andrei Ionescu, care a aratat ca nu degeaba a fost numit „al doilea Balaci“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS