19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSinucidere invaluita in mister la Bratovoiesti

Sinucidere invaluita in mister la Bratovoiesti

• Un tinar a socat o intreaga comunitate punindu-si streangul de git • Sinucigasul si-a luat ramas-bun de la copiii sai si a stins lumina pe prispa inainte de a se spinzura

Florin Vasile, de 31 de ani, din comuna doljeana Bratovoiesti, s-a spinzurat joi seara de una din grinzile casei in care locuia.

Tinarul s-a intors in jurul orei 18.00 de la munca. Acasa, in satul Badosi, il asteptau cu masa pusa mama, sotia si cei doi copii. Barbatul nu s-a atins insa de mincare. Doar a baut o cana de lapte, apoi a iesit pe prispa, fredonind un cintec pe care tocmai il auzise la radio. Citeva minute mai tirziu a intrat in casa si s-a dus direct in dormitor, unde Mihai, de 12 ani, si Gabriela, de sase ani, tocmai se bagasera in pat, pregatindu-se de culcare. Florin si-a sarutat copiii si a iesit din nou pe prispa. A fost ultima oara cind familia lui l-a mai vazut in viata. Fara nici o explicatie, a luat un colac de sirma din care si-a confectionat un lat, pe care si l-a petrecut hotarit in jurul gitului.

Corpul neinsufletit al lui Florin Vasile inca nu se racise cind a fost gasit . „Am crezut ca iese afara sa fumeze. Dupa vreo zece minute, am vazut ca s-a stins lumina afara la prispa, dar nu mi-am facut griji. M-am gindit ca a stins becul si s-a dus in casa. Dupa un timp, m-am dus dupa el prin casa, dar nu era. Atunci am iesit afara si l-am gasit atirnat de o grinda“, a povestit Anica Vasile, mama lui Florin.

Moartea lui Florin Vasile a socat intreaga comunitate din Badosi. Tinarul era cunoscut drept un om realizat din toate punctele de vedere, care nu ar fi avut nici un motiv sa-si ia viata. Sau cel putin asa a lasat impresia. Casatorit cu o femeie devodata, care ii adusese pe lume doi copii, barbatul era angajat la o benzinarie din comuna Bratovoiesti. Fiind un om priceput, nu de putine ori muncea si dupa program ca sa mai cistige un ban in plus.

Anica Vasile spune ca parca ar fi urmarita de blesteme: „Am ingropat cinci barbati pina acum, penultimul fiind barbatu-meu… Acum se duse si baiatul, o mindrete de barbat inalt ca bradul, lasindu-si copiii fara tata“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS