14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalStrada cu trei benzi catre vila lui Bulucea

Strada cu trei benzi catre vila lui Bulucea

Primarul Craiovei, Vasile Bulucea, e hotarit sa mute gardurile locuitorilor de pe strada Potelu cu cite un metru si jumatate in interior pentru a face loc strazii ce va face legatura cu cartierul de vile ANL, din spatele Parcului „Nicolae Romanescu“. Aici, Bulucea isi construieste propria vila contractata prin credit ipotecar, evaluata la aproximativ 50.000 de euro, pentru care a achitat deja un avans de 1,3 miliarde de lei. Cum ploile abundente din ultima saptamina au transformat calea de acces catre zona de lux intr-o adevarata mocirla, Vasile Bulucea i-a indemnat pe constructori sa-i dea bice cu lucrarile.

Muta gardurile ca sa se duca acasa pe trei benzi

Ieri, primarul s-a declarat nemultumit de activitatea firmei TCIF Craiova, cea care se ocupa de strada de acces, si l-a sfatuit pe directorul firmei, Constantin Tronea, sa o finalizeze cit mai repede, pentru ca altfel locatarii nu vor putea intra cu masina catre locuinte, cu atit mai mult cu cit au achitat deja sume considerabile catre ANL. Cuprins de indignare, primarul a scapat amanuntul ca a facut eforturi considerabile pentru a deschide calea de acces catre cartier, inclusiv sa-i convinga pe cetatenii din zona sa-si mute gardurile cu 1,5 metri in interior pentru a lasa loc unei artere de circulatie cu trei benzi.

Intrebat cum de a reusit sa-i convinga pe oameni sa renunte de bunavoie la o parte din proprietatea lor si sa-si mute gardurile pentru a face loc strazii catre cartierul de lux in care primarul isi construieste propria vila, Vasile Bulucea a raspuns: „Am discutat cu ei si au inteles. Pai am bagat gaze, canalizare si lumina, macar atita lucru pot sa faca si ei. Sa-si mute gardurile mai incolo ca sa faca loc strazii“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS