9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTrei raniti intr-un accident rutier

Trei raniti intr-un accident rutier

De la inceputul anului, pe soselele din Mehedinti au avut loc 72 de accidente de circulatie, soldate cu 22 de morti

Trei persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie petrecut joi seara, pe Drumul European 70, pe raza comunei Prunisor-Mehedinti. Florin Cornel Soare, de 27 de ani, din Craiova, conducatorul unei autoutilitare Dacia, proprietatea societatii ZRC INVEST SRL Craiova, nu s-a asigurat corespunzator intr-o depasire, autoturismul condus de acesta intrind in coliziune cu un Cielo condus regulamentar din sens opus de timisoreanul Dan Dobre, de 29 de ani.

In urma impactului, au fost raniti cei doi soferi si Monica Dobre, de 28 de ani, pasagera in Cielo. Cei trei au fost transportati de urgenta la Spitalul Judetean Mehedinti, in prezent fiind in afara oricarui pericol.

Cele mai multe accidente grave au fost inregistrate in Severin

Numarul accidentelor rutiere produse de la inceputul acestui an in judetul Mehedinti este in crestere fata de aceeasi perioada a anului trecut. Potrivit comisarului Gheorghe Neagu, ofiter specialist la Serviciul Politiei Rutiere Mehedinti, in perioada sus-amintita au avut loc 72 de accidente de circulatie, soldate cu 22 de morti si 66 de raniti: „Principalele cauze au fost neatentia in conducere, traversarile neregulamentare, viteza excesiva sau neadaptata la conditiile de trafic. Cele mai multe accidente grave au fost inregistrate in Drobeta Turnu Severin-25, soldate cu opt morti si18 raniti grav, si in Strehaia-17, cu un mort si 20 de raniti“.

Agentii Serviciului Politiei Rutiere Mehedinti au facut, in ultimele zile, 21 de actiuni pe linie de circulatie, in urma carora au fost aplicate 1.252 de sanctiuni contraventionale. Sase mehedinteni au fost sanctionati pentru conducerea autoturismelor sub influenta bauturilor alcoolice, 331 pentru depasirea vitezei maxime admise, iar 259 de pietoni au primit amenzi pentru traversarea drumului public prin loc nepermis si fara o atenta asigurare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS