10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccidentat mortal de un tir

Accidentat mortal de un tir

O Dacie s-a facut praf dupa ce a intrat intr-un autobuz cu 20 de pasageri

Un grav accident de circulatie, in urma caruia o persoana a decedat, a avut loc joi seara, pe raza comunei Timna-Mehedinti. Serghei Apetre, soferul unui autocamion marca Mercedes, inmatriculat in Republica Moldova, nu l-a observat pe mehedinteanul Florin Bora, din comuna Greci, care se angajase in traversarea Drumului European 70 prin loc nepermis si fara sa se asigure, accidentindu-l mortal.

Agentii Serviciului Politiei Rutiere Mehedinti cerceteaza cazul, pentru stabilirea imprejurarilor exacte in care s-a produs evenimentul. Un alt accident care putea avea urmari deosebit de grave s-a produs in aceeasi zi, pe Drumul National 6. Un autobuz care transporta 20 de persoane de la Drobeta Turnu Severin spre Craiova a fost lovit de un autoturism Dacia 1300, la iesirea din comuna Simian.

Potrivit agentului sef adjunct, Constantin Munteanu, de la Serviciul Politiei Rutiere Mehedinti, soferul autoturismului Dacia 1300, cu numarul de inmatriculare MH-02-HKM, a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal de autobuzul cu numarul de inmatriculare MH-12-TAC. In urma impactului, autoturismul Dacia a fost avariat in proportie de 80 la suta, dar nu s-au inregistrat victime.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS