17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCAS si-a luat paznici cu coada

CAS si-a luat paznici cu coada

Cei care au fost minati cu treburi pe la Casa de Asigurari de Sanatate au observat probabil in curtea institutiei doi maidanezi, unul negru taciune, celalalt mai balai la blanita, care, desi iti dau impresia ca motaie mai toata ziua, nu scapa din ochi nici o persoana care intra pe poarta. Putini stiu ca Tiganu’ si Bobita, cum au fost botezati ciinii, sint paznicii pe timp de noapte ai institutiei. Sub aspectul blajin al animalelor care sint foarte pasnice in timpul zilei se ascund adevarate „fiare“ pentru cei care indraznesc sa paseasca in curtea institutiei pe timpul noptii.

Tiganu’ si Bobita au fost adoptati de angajatii institutiei de cind aveau citeva zile si declarati oficial ca facind parte din „familia CAS“ in momentul in care hingherii au vrut sa-i „salte“ si sa-i duca la adapostul de la Facai.

Fiecare functionar aduce in plasa, cind vine la serviciu, un os, o bucata de piine si, musai!, o vorba buna pentru „paznicii“ rasfatati. Drept rasplata, dulaii ii apara cu strasnicie de cei cu ginduri necurate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS