9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVictimele accidentului de la Ciochiuta vor ramine internate in spital

Victimele accidentului de la Ciochiuta vor ramine internate in spital

Cele trei femei internate in Sectia de terapie intensiva a Spitalului Judetean Mehedinti, in urma accidentului petrecut marti, in jurul orei 7.30, pe raza localitatii Ciochiuta, sint in afara oricarui pericol. Laura Daniela Staicu, Eugenia Tudose si Dorina Tudose, toate din localitatea Ciochiuta, au fost lovite in timp ce se deplasau pe marginea carosabilului de un autoturism Renault Espace, condus de Constantin Jandea, de 43 ani, fara ocupatie, din Bucuresti. Cea de-a patra victima a accidentului, Lavinia Tudose, de zece ani, a fost transportata in stare de coma la Spitalul de Urgenta din Craiova.

Potrivit sefului Sectiei de terapie intensiva din Spitalul Judetean Mehedinti, medic Ion Carbunaru, Dorina Tudose a fost adusa in coma cerebrala de gradul I, cu politraumatism cranio-cerebral acut, Eugenia Tudose a suferit o fractura parietala dreapta si un edem cerebral, iar Laura Staicu a suferit un politraumatism cranio-cerebral. Cele trei femei vor mai ramine internate in spital aproximativ doua saptamini. Politistii continua cercetarile in acest caz.

Viteza de deplasare, cauza celor mai multe accidente

Politistii Serviciului circulatie ii sfatuiesc pe conducatorii auto sa acorde o atentie sporita pietonilor care se deplaseaza pe carosabil, avind in vedere ca pe anumite portiuni trotuarele sint acoperite cu gheata. In ultimele 48 de ore, pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin s-au produs 15 accidente usoare, soldate cu avarierea autoturismelor implicate. Potrivit subcomisarului Alexandru Fota, seful Biroului circulatie Drobeta Turnu Severin, 12 dintre acestea au avut drept cauze nereducerea vitezei de deplasare pe un carosabil acoperit cu zapada si gheata, iar trei-nepastrarea distantei corespunzatoare in deplasare fata de alte autovehicule. In cursul anului 2002, pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin s-au produs 17 accidente grave, soldate cu decesul a patru persoane si cu ranirea grava a altor 13. In sase cazuri, vina a apartinut pietonilor, care nu s-au asigurat corespunzator la traversarea strazilor, accidentele soldindu-se cu o persoana decedata si cinci raniti grav.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS