10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljNora si-a sugrumat soacra

Nora si-a sugrumat soacra

Ioana Priceputu, de 44 de ani, din comuna doljeana Seaca de Cimp, risca sa stea 25 de ani in puscarie pentru ca si-a strins de git soacra

Dupa decesul sotului ei, intr-un accident de masina petrecut in urma cu aproape un an, Ioana Priceputu a locuit in casa soacrei sale, Natalia Priceputu, de 73 de ani, din Seaca de Cimp. Relatiile dintre nora si soacra nu au fost niciodata cordiale. Joi, femeile s-au luat la harta pe nimicuri. Nora i-a reprosat soacrei sale ca nu este in stare sa aiba grija de animalele din batatura, iar soacra i-a strigat nurorii sa faca „ciocu’ mic“ pentru ca sta in casa ei si, uite asa, a inceput bataia.

Ioana Priceputu a lovit-o „prieteneste“ pe batrina, de a doborit-o jos din pat, apoi si-a infipt miinile in grumajii ei pina n-a mai miscat. Ca sa fie sigura ca a scapat de „poama acra“, nora i-a astupat gura cu miinile. In jurul orei 8.00, la aproape doua ore dupa savirsirea crimei, Ioana Priceputu a mers la vecine sa le spuna ca socra ei a murit: „Soacra-mea cred ca a murit, fiindca a cazut din pat si nu mai misca“. Vecinele au venit, au vazut si au crezut ca batrina murise de moarte buna. Alta a fost parerea medicului din comuna, care, venind sa constate decesul, a observat leziuni suspecte pe gitul victimei. La autopsie, a iesit la iveala adevarata cauza a mortii, iar in fata procurorului Flavius Cristea, nora a recunoscut pina la urma ca si-a ucis soacra.

Parchetul de pe linga Tribunalul Dolj a dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile a Ioanei Priceputu. Acuzata de omor calificat, ea risca sa ramina 25 de ani in spatele gratiilor. Acasa au ramas fiul, student, si fiica, in prag de bacalaureat, care vor fi nevoiti sa se descurce singuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS