9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAlvitele la control, va rog!

Alvitele la control, va rog!

Municipalitatea craioveana reia, din aceasta saptamina, seria controalelor la chioscurile amplasate in curtile institutiilor de invatamint din oras. La actiunea dispusa printr-un ordin al prefectului vor participa inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului (OJPC) Dolj, ai politiei, precum si specialistii Serviciului disciplina in constructii.

„Exista foarte multe chioscuri amplasate in curtea scolii care functioneaza ilegal. Mai mult decit atit, trebuie sa fie verificate si produsele care se vind aici, ca sa nu punem in pericol sanatatea elevilor“, a precizat viceprimarul Mihai Dragu, seful echipelor de control.

Trebuie precizat ca toate aceste unitati functioneaza in baza unor autorizatii pe perioada determinata, insa, in momentul expirarii, foarte putini comercianti se mai obosesc sa obtina altele. Potrivit noilor reglementari in domeniu, pentru concesionarea spatiului necesar se trateaza direct cu conducerea institutiei de invatamint in incinta careia functioneaza.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS