20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDirectorul Ion Giuhat a fost inlocuit pentru rezultate economice necorespunzatoare

Directorul Ion Giuhat a fost inlocuit pentru rezultate economice necorespunzatoare

Directorul sucursalei ROMAG PROD, Ion Giuhat, a fost inlocuit din functie, pentru nerealizarea indicatorilor de eficienta din „Contractul de performanta incheiat intre Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare (RAAN) si Ministerul Industriei si Resurselor.

Conducerea RAAN a luat aceasta decizie in urma rezultatelor economice necorespunzatoare inregistrate de catre sucursala ROMAG PROD.

Potrivit comunicatului semnat de directorul general al RAAN, Rodin Traicu, masura a fost luata „pentru a crea un climat de munca favorabil, care sa duca la realizarea productiei aprobate de Consiliul de Administratie, in conditii de eficienta economica“.

In urma acestei decizii, Ion Giuhat a revenit la functia pe care o ocupase anterior, aceea de sef instalatii senzori.

„O masura tehnica trebuia luata din timp…“

Pina la ocuparea postului, prin concurs, Marius Preda a fost numit director interimar, acesta ocupind anterior functia de director tehnic si avind o experienta de 15 ani in domeniu.

Postul de director tehnic a fost ocupat, cu delegatie, de Mihai Patrascu, specialist in producerea apei grele, cu o vechime de peste 15 ani. Conducerea Sindicatului Liber ROMAG PROD a aprobat decizia administratiei RAAN, considerind schimbarea directorului Ion Giuhat o necesitate.

„Unitatea noastra a inceput, din iulie, sa aiba probleme la una dintre instalatii. Am facut doua hirtii, catre conducerea ROMAG, prin care solicitam luarea unor masuri tehnice, dar nu am primit nici un raspuns. Ne-am adresat apoi conducerii Regiei si am solicitat sa analizeze situatia si sa ia masurile necesare. Aprobam decizia luata, pentru ca o masura tehnica trebuia luata din timp“, a spus Florin Rogobete, presedintele sindicatului.

Combinatul de apa grea ROMAG PROD Drobeta Turnu Severin se afla acum intr-o competitie internationala si incearca sa intre pe toate pietele potentiale din lume. Anul trecut a fost finalizat un contract foarte important cu statul coreean, fiind livrate 16 tone de produs.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS