17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalNoul sezon la B1TV

Noul sezon la B1TV

In grila ce va fi lansata incepind cu 30 septembrie, telespectatorii fideli vor regasi o serie din programele pe care B1 TV le-a introdus deja pe piata, completate prin alte productii noi.

Isi vor pastra locul bine stabilit deja pe piata de televiziune din Romania productiile consacrate: Espresso, cu un decor si o formula grafica noi- noute, Brigada Speciala si Paranormal, programate chiar la inceputul saptaminii, in fiecare seara de luni, La Strada si Corso intr-o noua prezentare. Nici Nasul, Duminica la Prinz, Intilniri de credinta nu le vor lipsi in toamna aceasta telespectatorilor fideli B1 TV.

B1 TV a incheiat in aceasta vara un contract cu compania domnului Valeriu Lazarov pentru realizarea a doua productii de televiziune cotate la un mare succes international.

Este vorba de Masina Adevarului, al carui debut este preconizat pentru data de 31 octombrie a acestui an, si de o alta productie, avind formatul international al emisiunii Sot si Sotie, care va debuta in luna februarie a anului viitor, iar unul dintre prezentatori va fi Monica Birladeanu.

In emisiunea Secret Profesional, Mihaela Radulescu lanseaza o noua provocare: cum te-ai descurca daca peste noapte ar trebui sa-ti cistigi existenta dintr-o alta meserie?

In noul format, Mihaela Radulescu propune jocul unui schimb de identitati profesionale. Invitatii vor avea la dispozitie o zi in care sa fure cit mai mult din secretul unei meserii despre care nu stiau mai nimic. Ucenic intr-o meserie noua, fiecare invitat va fi in acelasi timp maestru pentru celalalt si il va invata cit mai multe din profesia sa.

Lumea dupa 9/11

de Mona Nicolici

In fiecare duminica de la ora 18.00, timp de 30 de minute, Mona Nicolici prezinta Lumea dupa 9/11.

Este o emisiune publicistica si aduce in discutie evolutiile de pe scena internationala dupa atentatele de la 11 septembrie si efectele pe care acestea le-au avut asupra marilor actori ai lumii si asupra evenimentelor in derulare in marile crize cu care se confrunta omenirea.

Alaturi de invitatii sai, Mona Nicolici va arata care este rolul Aliantei Nord-Atlantice si cit de pregatit este NATO pentru a face fata marilor sfidari de inceput de secol si mileniu.

Emisiunea incearca sa raspunda la intrebarea in ce fel de NATO intra Romania daca va fi acceptata la summit-ul de la Praga.

Un alt fel de buletin de stiri

de Urania

Mare atentie! Urania revine pe micul ecran, la B1 TV

Timp de o ora, in fiecare luni, de la 19.30, Urania va realiza si prezenta Un alt fel de buletin de stiri, de fapt, puncte de vedere astrologice asupra unor evenimente ce au avut loc in saptamina precedenta si care au fost intens mediatizate.

Emisiunea ofera o alt fel de explicatie a acestor evenimente, una astrologica. Toate aceste previziuni vor fi insotite de interviuri, reportaje si puncte de vedere, emisiunea fiind puternic ancorata in evenimentele saptaminii. Iar vinerea, de la ora 22.00, cei care cred in influenta planetelor asupra destinului uman au de acum o ora si jumatate de previziuni si analize ale zodiilor, tot alaturi de Urania.

Forta destinului isi propune in prima sa parte sa ofere o prezentare generala a zodiei in curs cu referiri la sanatate, probleme legate de cresterea copilului. Urmeaza previziunile generale pentru saptamina care vine, iar in cazuri deosebite Urania va face previziuni legate de evenimente iesite din comun.

Economia in 60 de minute

de Radu Soviani

Radu Soviani isi propune in fiecare simbata, de la ora 13.00, sa analizeze, in direct, Economia in 60 de minute.

Alaturi de invitatii sai, vor fi tratate principalele probleme economice ale saptaminii. Oamenii vor sti de acum exact ce se intimpla cu economiile lor, vor afla care este impactul deciziilor guvernamentale asupra puterii de cumparare, cine incearca sa-i pacaleasca si care sint schemele pe care acestia le inventeaza pentru a-si atinge scopul.

Sloganul emisiunii este „Nu va invatam cum sa faceti bani, ci cum sa ii pastrati pe cei pusi deoparte“.

Vor fi comentate si modalitatile de investitii, randamente, plasamente bancare. Nu vor lipsi opiniile specialistilor, ale celor care trebuie sa aplice deciziile economice si, nu in ultimul rind, ale simplului cetatean. Oamenii vor afla totul despre piata bursiera, evolutia principalelor actiuni cotate si ale SIF-urilor, dar si informatiile de ultima ora din intreaga lume. Emisiunea va fi interactiva. Principalele ei caracteristici: dinamismul, coerenta si limbajul simplu, pe intelesul tuturor.

In privinta FOTBALULUI, B1 TV a inceput deja sa difuzeze, continuind pe intreaga perioada a acestei toamne, doua dintre cele mai puternice si spectaculoase campionate de fotbal din Europa. Este vorba de Il Calcio si de Bundesliga, pastrind astfel traditia de a oferi telespectatorilor fotbal de calitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS