20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Politia vegheaza!

Activitatea comerciala ilicita domneste in Craiova, in ciuda controalelor efectuate periodic de catre echipaje ale politiei. Fara contracte de munca sau, in situatii fericite, cu ele, dar in neregula, cu autorizatii de functionare sau nu, istetii afaceristi olteni isi fac de cap in voie.

Pe fata sau mai subtil, baietii fura in draci, ca tot nu-i prinde nimeni. Iar daca se da vreunul mai cocos, cu amenintari de amenzi sau dosare penale, nu-si fac greturi, caci spaga e sora cu dreptatea. Si de unde le pica lor, pot sa dea nitel si la altii, nu mult, doar cit sa asigure viitorul business-ului. Mai intra citeodata si „in legalitate“, cu o amenda simbolica, de o suta-doua de mii, sa ia ochii vecinilor cinstiti si pirliti. Incolo, trai neneaca!

Biroul de Relatii cu Presa al Inspectoratului Judetean de Politie Dolj transmite:

„Lucratorii Sectiilor 1, 2, 3, 4 Politie au actionat pe raza municipiului pentru urmarirea modului cum sint respectate prevederile Legii nr.12/1990, privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite. Cu aceasta ocazie au fost verificate 50 de societati comerciale si 96 de intreprinzatori particulari. Au fost constatate 36 de abateri contraventionale care au fost sanctionate cu amenzi insumind sapte milioane de lei.“

Si pentru ca intotdeauna exemplul este cel mai edificator, s-a gasit si tapul ispasitor. Ana Mehedintu, de 34 de ani, din Cotofenii din Dos, a fost depistata furind la cintar! I s-a intocmit, fireste, dosar penal, ca sa se invete minte si altadata sa nu mai faca. In felul acesta, activitatea ilicita din Craiova a mai pierdut un om!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS