14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoi tineri au violat o femeie de 62 de ani

Doi tineri au violat o femeie de 62 de ani

• Ionica si Florica au violat-o cu rindul pe tusa Costela din comuna Vela
• Femeia a fost batuta cu bestialitate, ba chiar aproape sugrumata de cei doi atacatori, pentru a fi „convinsa“ sa accepte „avansurile“ lor • Toata treaba
s-a petrecut in batatura femeii, in timp ce sotul acesteia dormea in casa

Ionel Florica, de 24 de ani, din Vela, si prietenul sau, Constantin Ionica, de 22 de ani, din Caransebes, dar stabilit fara forme legale in aceeasi comuna, s-au dus vineri seara la un bar din localitate sa se racoreasca la o bere.

Berile s-au inmultit, iar cei doi s-au apucat sa taifasuiasca vrute si nevrute. Cind a fost vorba de femei, cei doi au fost auziti foarte clar de ceilalti consumatori din bar spunind ca ar avea chef de o muiere. Zis si facut. Ionica si Florica s-au gindit sa-si potoleasca poftele trupesti chiar in acea noapte. In jurul orei 2.00, ajungind in fata curtii unei consatene – Costela Chitiboi, de 62 de ani – au sarit pirleazul si s-au apropiat de casa. Femeia a auzit miscari suspecte prin ograda si a iesit pentru a depista sursa zgomotelor. In acel moment, cei doi au tabarit pe ea.

Unul dintre violatori a fost identificat datorita bilelor introduse in organul genital

Pentru ca tusii Costela nu-i ardea de fel sa accepte avansurile celor doi – doar era femeie maritata, sotul dormind in casa – cei doi tineri infierbintati i-au tras o bataie sora cu moartea. Ba chiar au si incercat sa o stringa de git – doar un pic, cit sa nu mai tipe si sa nu dea ortul popii. Si cind femeia n-a mai opus rezistenta, s-au pus pe treaba chiar acolo pe batatura, in spatele casei. Unul o tinea, iar celalalt o viola, schimbind rolurile din cind in cind. Dupa ce si-au satisfacut poftele, cei doi agresori au disparut in noapte, nu inainte de a-i atrage atentia victimei sa nu sufle o iota din ceea ce se intimplase. Dimineata insa, femeia a dat fuga la postul de politie din comuna si a povestit intreaga intimplare.

Politistii i-au identificat destul de repede de violatori. De mare ajutor le-a fost un amanunt retinut de victima, anume ca unul dintre agresori avea bile introduse in organul genital. Si cum acesta e un semn ca individul e posibil sa fi trecut prin puscarie, oamenilor legii le-a fost usor sa-si dea seama despre cine e vorba. Urmarea: Constantin Ionica a fost retinut pentru cercetari, Parchetul de pe linga Tribunalul Dolj dispunind duminica arestarea preventiva a acestuia sub acuzatia de viol. Tinarul are la activ si alte condamnari pentru furt. Acum insa il paste o pedeapsa cu inchisoarea intre cinci si 15 ani. Celalalt violator, Ionel Florica, este cercetat in stare de libertate, urmind sa fie examinat din punct de vedere psihic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS