20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCirculatia in Mehedinti se desfasoara normal

Circulatia in Mehedinti se desfasoara normal

In judetul Mehedinti se circula normal pe toate arterele de circulatie, echipaje ale Directiei Judetene de Drumuri intervenind cu utilaje si materiale antiderapante pentru dezafectarea carosabilului acoperit cu polei si zapada. Stratul de zapada cazut in prima zi a anului 2002 masoara 10-15 cm in zona Vinju Mare-Cujmir, Podeni-10 cm, Strehaia – 5cm, nefiind semnalate probleme deosebite.

Carosabilul alunecos a creat dificultati in circulatie la finele anului trecut, cind s-au inregistrat sase accidente rutiere pe raza judetului. Pe 31 decembrie, in jurul orei 17.00, pe Drumul National 7, in localitatea Lunca Banului, un severinean care conducea cu viteza autoturismul personal a pierdut controlul asupra masinii si s-a rasturnat.

In urma accidentului, fiica acestuia, in virsta de 13 ani, a fost grav ranita. Citeva ore mai tirziu s-a produs un alt accident, in Drobeta Turnu Severin. Victima a fost o alta fetita, de noua ani, care traversa neregulamentar strada. Ultimul accident al anului trecut a avut loc pe Drumul National 56, in localitatea Izimsa. Autorul accidentului a fost un sofer din localitatea Otelul-Rosu, judetul Caras-Severin, care, conducind imprudent, a accidentat grav un batrin din localitate. Politistii de la Serviciul Circulatie al IJP Mehedinti le recomanda participantilor la trafic sa limiteze viteza la conditiile de drum, pentru a preintimpina orice evenimente nedorite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS