11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Stiri diverse

Patru gorjeni au fost prinsi la Bechet cu vinat „gasit“ pe cimp

Gheorghe Tufan, de 39 de ani, Dumitru Radacina, de 55 de ani, Marian Rotaru, de 35 de ani, din Tirgu Jiu, au fost prinsi de politistii din Bechet duminica, 9 decembrie, avind asupra lor trei arme de vinatoare fara permise. Dupa verificarea masinii in care erau „vinatorii“, o autoutilitara DAF, condusa de Dumitru Rotaru, de 34 de ani, politistii au mai descoperit si doi fazani, o caprioara, doi iepuri, o potirniche si doua giste salbatice. Cei patru gorjeni, care au declarat ca au gasit vinatul pe cimp, sint cercetati in stare de libertate.

(R.G.)

Un galatean s-a spinzurat la Rovinari

Milica Ionita, de 32 de ani, din Galati, a fost gasit spinzurat de catre colegii de serviciu pe 9 decembrie in locuinta sa din orasul Rovinari, judetul Gorj. Barbatul lucra la o firma din Rovinari, fapt pentru care isi stabilise domiciliul acolo. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului „Tudor Vladimirescu“ din Tirgu Jiu in vederea efectuarii necropsiei.

(M.D.)

Intoxicati cu monoxid de carbon

Doua persoane au ajuns la Sectia de Urgente a Spitalului Judetean din Slatina in ultimele 24 de ore din cauza intoxicatiei cu monoxid de carbon de la sobe montate ilegal in apartamente. Medicii sectiei mentionate au declarat ca asemenea cazuri s-au inmultit in ultimul timp din cauza scaderii accentuate a temperaturii si inventivitatii uneori exagerate a slatinenilor.

(M.M.)

Accident pe trecerea de pietoni

Accidentele de circulatie produse din cauza neatentiei conducatorilor auto le dau de furca politistilor severineni. Cornel Florin Iordache, de 23 de ani, din Drobeta Turnu Severin, conducind fara sa respecte regulile de circulatie si dind dovada de neatentie, a provocat un accident care ar fi putut avea urmari grave. „Conducind neatent autoturismul BMW cu numarul de inmatriculare MH-07-DAB, pe bulevardul „Tudor Vladimirescu“, la intersectia cu strada „I.C. Bratianu“, nu a respectat semnificatia culorii rosii a semaforului si, patrunzind in intersectie, nu a acordat prioritate la trecerea de pietoni lui Popescu Iancu, de 31 de ani, si lui Holtea Virgil, de 27 de ani, ambii din Drobeta Turnu Severin, pe care i-a accidentat. Din fericire, cei doi au scapat cu leziuni usoare“, a declarat lt. col. Gheorghe Neagu de la Serviciul Politiei Rutiere din Drobeta Turnu Severin.

(D.L.)

Microfoane si radiocasetofoane in troleibuze

Mijloacele de transport in comun din Tirgu Jiu vor fi dotate cu microfoane. Soferii vor fi obligati sa le dea informatii calatorilor despre traseu si despre statiile unde se poate cobori. Incepind din aceasta saptamina, cei care folosesc mijloacele de transport in comun vor putea asculta colinde de Craciun, soferii nemaiavind voie sa difuzeze manele.

(E.M.)

Internata in stare grava in spital

Constantin Cristinel Dragomir, de 30 de ani, din Tirgu Jiu, in timp ce conducea o Dacia 1310, cu numarul GJ-34-ADI, pe strada 9 Mai, din localitate, a accidentat-o pe Maria Rosoiu, de 51 de ani, din Tirgu Jiu. Femeia s-a angajat in traversare prin loc nepermis si fara a se asigura si, din cauza ca partea carosabila era acoperita de polei, soferul nu a mai putut sa o evite si a lovit-o frontal. Victima a fost transportata la Spitalul „Tudor Vladimirescu“, pentru a primi ingrijirile medicale necesare, fiind ulterior internata la Sectia Reanimare, unde medicii au descoperit ca prezenta multiple traumatisme craniene.

(M.D.)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS