19.4 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateItalia: Româncă, crucificată de un posibil atacator în serie

Italia: Româncă, crucificată de un posibil atacator în serie

Andreea Cristina Zamfir, de 26 de ani, a fost găsită moartă luni sub un pod la periferia Florenţei, dezbrăcată şi legată de o grindă orizontală, potrivit cotidianului Il Tempo. Avea doar pantofii în picioare, iar hainele şi telefonul i-au fost găsite la un kilometru distanţă. Descoperirea a fost făcută de un bicilist care trecea prin zonă care a aleratat poliţia.

Cadavrul româncei a fost gasit într-o zona frecventată de prostituate şi consumatori de droguri, sub un pod rutier.
Anchetatorii cred că este posibil ca românca să fi fost agresată sexual şi abandonată. Fusese legată cu bandă adezivă de o grindă de lemn „ca şi cum ar fi fost crucificată”, spune comunicatul poliţiei. Autopsia va stabili circumstanţele exacte în care a murit.
Poliţiştii cred că tânăra era prostituată, iar agresorul ar fi fost un client.

În urmă cu un an, exact în aceiaşi zonă, o prostituată italiancă de 46 de ani a fost găsită legată de o barieră într-un mod similar, după ce fusese agresată şi jefuită. Din fericire, cineva i-a auzit ţipetele şi femeia a fost gasită la timp şi salvată. Pe baza mărturiei primei victime autorităţile cauta acum un italian cu vârsta între 50 şi 60 de ani, suspectat că ar fi autorul celor două agresiuni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS